yok hamile değilim bebeğim karnımda öldü benimonu ordan bir türlü kaldıramadım
Evet benimde kafam birşeylere takık olunca uyuyamıyorum.
Nişanlımla konuşyoruz bazen ama erken kalkıp çalıştıgı için kıyamıyorum ona uyu diyorum.
Niyetim sabaha kadar oturmak hiç uyumamak gecede erken düşmek ..
Uykudan ölüyor olsamda uyuyamıyorum of of of
aynenn ya ama sen düğünü stres yapıyorsun sanırım
ben mesela şuan gözlerim ağrıyor resmen ama uyuyamıyorum
Evet düğünden kaynaklı canım yaa benimde yanıyor şuan da gözlerim...
Nişanlım askerdeykende uyuyamazdım hiç hep burallardaydım..
Bi evlensekte kurtulsam bu dertten
Acı çekiyor gibiyim
farkettim de hep erkekler yüzünden uyuyamıyoruz ben de sevgilimle olan sorunlarımız ya da sadece tek taraflı benim ona karşı olan kızgınlıklarım diyeyim onlar yüzünden uyuyamıyorum işte
Aslında bunu sorun haline getirdiğimiz için oluyor:S Bende gece ile gündüzü karıştıranlardanım sınavlar olmasa güneş yüzü görmicem:S GÜndüz uyuyorum sonra böyle sabahlıyorum...stresten cildim bozuldu..Düzensizlik insanı kötü etkiliyor..Ha buna bir çözüm sunamıcam malesef bulan varsa banada anlatsın :) Gündüz uyumamayı denedm ama bi yerden sonra uyuyorum yine
Aynıyız işte gündüzuyu gece sabahla .. Gece oturmayı severim ama buda fazla oldu artık saate bakın millet rüyalarda
Geçen kış yarim askerdi demin dediğim gibi uykusuzluk sorunum vardı yine bi gün dedim gece uyumıcam sabaha kadar dayanıcam gündüzde uyumıcam ama noldu dayanamadım uyudum aksam 9da kalktım gece yine uyuyamadım..
bi dedim
iki dedim
3.de başarmıştım her sabah 9 10 kalkıyordum..
Bakalım bugünde niyetim öyle
yarın gece olmazsam anlarsınız
Benimkide şimdi asker canım gece uyumuyor oda akşam 7 sabah 7 silahlığa bakıyor ondan gece konuşuyoruzBide finaller bütler falan derken Stres zaten herşeyin nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?