Uyku sorunu

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
arkadaşlar çok ciddi sorunlarım var ilki uyku sorunum.gece oturuyorum gündüz uyuyorum buna bi çare bulmam lazım ama ne :s ikinci sorunumda çok kilolydum ben birden aşırı kilo vermeye başladım bariz belli oluyor bileklerim incecik kaldı sizce ciddi bir rahatsızlığım mı vardır?53 kilodan 43 kiloya düştüm

doktora gozukmenız en mantıklı olur...bırden bıre zayıflamak ıyı degıldır. genellıkle seker hastaları bırden zayıflar..

doktora gozuk bence..

uyku sorununuda sabah erken kalk uyuma gun boyu yatmadanb ır saat oncede yogurt ye

bulunduğum şehirde diyetisyen bulmak çok zor birtane var ama o da kırk yılda bir muayenesine gidiyor ama dediğiniz gibi mesela sabah 8 gibi yatıyorum bi kalkıyorum akşam 5 olmuş iyicene afalladım çok uyumak ve gündüzleri geceleri karıştırmak beni baya afallattı

son bır haftaya kadar bende oyleydım sabah bır kalkıyorum saat 3 3.5 gecede yatamıyordum..sonra esım kızınca o işe gıttıkten sonra uyumadım aksamda normal olarak uykum geldı.oylece duzene bındı benım uykuda.

hamılesın bır zararı olmazmı?:26:

yok hamile değilim bebeğim karnımda öldü benim :( onu ordan bir türlü kaldıramadım

Gündüzle gece karışınca insanın dünyası alt üst oluyor.

Sanırım bir buhran geçiriyorsunuz, doktora görünmeniz en hayırlısı.

aynı ben işte,, bende gece oturuyorum uykum gelsede uyuyamıyorum evlilik telaşesi sardı beni..birde uzaga evlenicek olmam..
bi kalkıorum aksam olmus kendimi öyle kötü hissediyorum ki ..
birde işe yaramaz hissi olusuyor bende apar topar cıkıyorum yataktan..yediğim içtiğimden de anlamıyorum ..
uykusuzluktan olabilir zayıflık bende 49u gördüm tartıda 52 civarıydım :31:
cildimde bozuluyor düzenli uyku olmayınca..

bu arada 53 kilo aşırı bi kilo değil ki :31: gerçi boyunuz önemli..
ben 52 iken bile bana ne bu hal yemek ye gelinlik giycen diyordu annem şimdi 49u gördüm tartıda annem kızıyor nişanlım bile kilo verme yemek ye diyor ..

bende uyuyamıyorum bu aralar ya daha az önce yatağıma gittim bir ümit döndüm durdum ama yokk uyuyamıyorum gözlerim yanıyor artık annem bile üzülüyor halime yani kafama bişiler çok fazla takınca böyle oluyorum ben ,

Evet benimde kafam birşeylere takık olunca uyuyamıyorum.
Nişanlımla konuşyoruz bazen ama erken kalkıp çalıştıgı için kıyamıyorum ona uyu diyorum.
Niyetim sabaha kadar oturmak hiç uyumamak gecede erken düşmek ..
Uykudan ölüyor olsamda uyuyamıyorum of of of :50:

Evet benimde kafam birşeylere takık olunca uyuyamıyorum.
Nişanlımla konuşyoruz bazen ama erken kalkıp çalıştıgı için kıyamıyorum ona uyu diyorum.
Niyetim sabaha kadar oturmak hiç uyumamak gecede erken düşmek ..
Uykudan ölüyor olsamda uyuyamıyorum of of of :50:

aynenn ya ama sen düğünü stres yapıyorsun sanırım
ben mesela şuan gözlerim ağrıyor resmen ama uyuyamıyorum

aynenn ya ama sen düğünü stres yapıyorsun sanırım
ben mesela şuan gözlerim ağrıyor resmen ama uyuyamıyorum

Evet düğünden kaynaklı canım yaa benimde yanıyor şuan da gözlerim...
Nişanlım askerdeykende uyuyamazdım hiç hep burallardaydım..
Bi evlensekte kurtulsam bu dertten :(
Acı çekiyor gibiyim:(

Evet düğünden kaynaklı canım yaa benimde yanıyor şuan da gözlerim...
Nişanlım askerdeykende uyuyamazdım hiç hep burallardaydım..
Bi evlensekte kurtulsam bu dertten :(
Acı çekiyor gibiyim:(

farkettim de hep erkekler yüzünden uyuyamıyoruz ben de sevgilimle olan sorunlarımız ya da sadece tek taraflı benim ona karşı olan kızgınlıklarım diyeyim onlar yüzünden uyuyamıyorum işte :(

Aslında bunu sorun haline getirdiğimiz için oluyor:S Bende gece ile gündüzü karıştıranlardanım sınavlar olmasa güneş yüzü görmicem:S GÜndüz uyuyorum sonra böyle sabahlıyorum...stresten cildim bozuldu..Düzensizlik insanı kötü etkiliyor..Ha buna bir çözüm sunamıcam malesef bulan varsa banada anlatsın :) Gündüz uyumamayı denedm ama bi yerden sonra uyuyorum yine:ssz::ssz::ssz:

farkettim de hep erkekler yüzünden uyuyamıyoruz ben de sevgilimle olan sorunlarımız ya da sadece tek taraflı benim ona karşı olan kızgınlıklarım diyeyim onlar yüzünden uyuyamıyorum işte :(

Canım nişanlım askerdeyken gece nöbetlerde hep konusurduk sonra uykum kaçardı uyuyamazdım .. Öyle öyle saatlerim değişmişti sonra düzelmişti..
Nişan zamanı güzel uyuyordum çünkü yoruluodum önümüzdeki ay düğün hazırlıgı hızlanıyor sanırım yorulur ve uyurum..

Açıkcası millet 6 7 de işe gitmek için hazırlanıyor apartmandan seslerini duyuyorum,, sonra ben yataga giriyorum e güneş göremiyorum kafayı yicem :(

Öyle tabi sevgiliyle ara iyi olmayınca insanda keyf olmuyor ki :/

Aslında bunu sorun haline getirdiğimiz için oluyor:S Bende gece ile gündüzü karıştıranlardanım sınavlar olmasa güneş yüzü görmicem:S GÜndüz uyuyorum sonra böyle sabahlıyorum...stresten cildim bozuldu..Düzensizlik insanı kötü etkiliyor..Ha buna bir çözüm sunamıcam malesef bulan varsa banada anlatsın :) Gündüz uyumamayı denedm ama bi yerden sonra uyuyorum yine:ssz::ssz::ssz:

Aynıyız işte gündüzuyu gece sabahla .. Gece oturmayı severim ama buda fazla oldu artık saate bakın millet rüyalarda :9:
Geçen kış yarim askerdi demin dediğim gibi uykusuzluk sorunum vardı yine bi gün dedim gece uyumıcam sabaha kadar dayanıcam gündüzde uyumıcam ama noldu dayanamadım uyudum aksam 9da kalktım gece yine uyuyamadım..

bi dedim
iki dedim
3.de başarmıştım her sabah 9 10 kalkıyordum..

Bakalım bugünde niyetim öyle :1::1::1:
yarın gece olmazsam anlarsınız :1::1::1::1::1:

Aynıyız işte gündüzuyu gece sabahla .. Gece oturmayı severim ama buda fazla oldu artık saate bakın millet rüyalarda :9:
Geçen kış yarim askerdi demin dediğim gibi uykusuzluk sorunum vardı yine bi gün dedim gece uyumıcam sabaha kadar dayanıcam gündüzde uyumıcam ama noldu dayanamadım uyudum aksam 9da kalktım gece yine uyuyamadım..

bi dedim
iki dedim
3.de başarmıştım her sabah 9 10 kalkıyordum..

Bakalım bugünde niyetim öyle :1::1::1:
yarın gece olmazsam anlarsınız :1::1::1::1::1:

Benimkide şimdi asker canım gece uyumuyor oda akşam 7 sabah 7 silahlığa bakıyor ondan gece konuşuyoruz:ssz:Bide finaller bütler falan derken:ssz:Stres zaten herşeyin nedeni:ssz:

Benimkide şimdi asker canım gece uyumuyor oda akşam 7 sabah 7 silahlığa bakıyor ondan gece konuşuyoruz:ssz:Bide finaller bütler falan derken:ssz:Stres zaten herşeyin nedeni:ssz:

Evet canım biliyorum yarinin asker oldugunu dün gece ileti yazmıştım sana çizelgende görmüştüm bodoslama girmiştim konuya yine denk geldik :9:
Allah kavustursun tekrardan bu arada annenin ameliyatı nasıl geçti canım..birde sınavın vardı galiba

Son düzenleme:
Back