Bebek Beslenmesi Uyku Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
Arkadaslar bana fikir verin lutfen bebegim 8 aylik oldu dogdugundan beri uykusu yoktu ve gittikce kotuye gidiyorr.. Gunduzleri tas catlasa 10 dakka uyuyor aksam 8 de uykusu geliyor yatiriyorum 1 e kadar masallah citsiz uyuyor 1 den sonra hadi uyut uyutabilsen.. 1 de kalkip oyun istiyor artik kafam vucuduma agir geliyor kaldiramiyorum uykusuzluktan nolur yardimci olunnnnn

8de yatması çok erken,gece 1 de de kalkması doğal tabiki,uykusunu almış oluyor.
akşam daha geç yatırmayı denesen?
birde gündüz uykusu yok denecek kadar az,hiç mi uyumadı güzdüz bu zamana kadar acaba.
çünkü uyku tamamen alıştırmaya bağlı birazda.
uykusuzluk çok zor valla anlıyorum seni .

evet uykusu herzaman boyleydi ilk gunden beri uyumayan bir bebekti halada devam ediyor... Gunduz uyuyor tam daldi birakiyorum ben odadan cikmadan uyaniyor geri alip uyutmaya calisiyorum ama yok sanki 3-4 saat uyumus gibi dinamit gibi.. simdi Uyutmadim oyaliyorum yanimda oynuyor bakalim nereye kadar dayanabilirse uyutmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…