Uyku sorunu

zuzu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
115
0
Benim kız 10. ayına girecek ve 6. ayından beri uyku sorunları yaşıyoruz. Gündüzleri sabah 1 ya da 1,5 hatta sadece yarım saat uyuduğu bile oluyor. Öğlenleri de 1- 1.5 saat ikindi de 1 saate yakın uyuyor ama geceleri her saat başı kalkar. Sizin da bebişler böyle mi? Bu sorunu yaşayıp da çözüm bulan varsa lütfen anlatsın...

hayatım gündüzleri çok uyuyor olabilir...söylediğine göre gündüz 3-4 saat uyuyor baksana...benim oğlan gündüz toplasan 1.5-2 saat ancak uyuyor...gece de 2-3 kere emzik derdine uyanıyor....bu arada hemen yedirip uyutma akşamları...yatmadan rezene ver...akşam yemeği hafif olsun..bakliyat, turunçgiller filan gaz yapabilir...

offf off bana uyku deme canım sabaha kadar 10 kere kalkıyo sinirden her geec ağlıyorum inana artık derdim uyumakta değil bünyem bi şekilde buna alıştı ama bu çoçuk uyunmaya uyumaya nolcak niye uyanıyo bu kadar sık diye kendi kendimi yorar oldum alalh yardımcımız olsun ama çok zor anne olmak çok

Evet kızlar çok zor anne olmak ama bi o kadar da güzel. Bakalım bugün 2 saat uyudu ve 21:30 da yattı kaç kere kalkacak bu gece??? Akşam dediğiniz gibi erken yedirdim oynadım yani yoruldu inşallah çok iyi şekilde uyur artık bebişlerimiz...

benimki 2 haftadıruyumuyor, çok yorsam da uyumuyor, erken yatıresam da uyumuyor,doktoragötürdüm bir sebbep bulamadı, umarım düzelir, çalışırken uykusuzlukçok zor, sinir hastası olmak üzereyim sanırım

birkaç ay daha sabredin anneler
benim kızımda sizlerinki kadarken aynı öyleydi her gece yat kalk yapmaktan uyumak hayal olmuştu
hergün gece olacak diye korkar olmuştum

şimdi yaşına girdi kızım ve sanki sihirli değnek değmiş gibi uyku süreleri uzadı gecede 1 yada 2 kere kalkar oldu maşallah diyeyim oda dinleniyor bende allaha şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…