• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

linyaynil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
25
8
1
Bebeğim 7 aylık oldu şu zamana kadar akşam 9 da uyuduğundan sabaha kadar uyurdu ama artık uyumuyor geç yatıyor ve sürekli geceleri uyanıyor menenjit aşısından sonra uykusu düzensizleşti uyanıyor hemen emmek istiyor emerken uyuyor aşınolalı 5 gün oldu düzelir mi ek gıdamız pek iyi gitmiyor meyveli yoğurt ve tarhana dışında diğer yiyecekleri çok zor yediriyorum

Bebeğim 7 aylık oldu şu zamana kadar akşam 9 da uyuduğundan sabaha kadar uyurdu ama artık uyumuyor geç yatıyor ve sürekli geceleri uyanıyor menenjit aşısından sonra uykusu düzensizleşti uyanıyor hemen emmek istiyor emerken uyuyor aşınolalı 5 gün oldu düzelir mi ek gıdamız pek iyi gitmiyor meyveli yoğurt ve tarhana dışında diğer yiyecekleri çok zor yediriyorum
Öncelikle sakin ol endişeni anlayabiliyorum 6-7. Aydan sonra büyüme atakları ile uyku değişimleri yaşanabiliyor. Bunun yanında aşı da olmuşsa ki menenjit aşısı sonrası bir kaç hafta zor geçer , bir takım yan etkiler yaşıyorsa anneye bağlanma yaşanabiliyor bir nevi garipsediği bi durumda anneye fazla ihtiyaç duyabiliyor. Uykusuzluk çocuk büyütürken büyük bir handikap. Benim kızım şuan 3 yaşında ancak hala geceleri 2-3-5 kez uyanabililiyor 6-7 aylıkkende saat başı uyanır emerdi sallamadan uyumazdı. Biliyorum bu süreç çok zor bazen bir an önce bitmesini dileyebiliyorsun ancak çocuğunla yaşadığın olumlu olumsuz her anın tadını çıkar. Sevgiler…

Back