• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu!

stbmerve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
815
483
18
Kızlar merhaba. 5+3 gebeyim. Normalde 6 ama ultrasonda 1 hafta geri çıktı. İlk sorum şu: 5 haftada alttan ultrasonda kese göründü bebek görünmedi. Sizce boş gebelik mi? Bir de sanki 2 3 gündür uykulu halim azaldı sizce bu normal mi?

Kızlar merhaba. 5+3 gebeyim. Normalde 6 ama ultrasonda 1 hafta geri çıktı. İlk sorum şu: 5 haftada alttan ultrasonda kese göründü bebek görünmedi. Sizce boş gebelik mi? Bir de sanki 2 3 gündür uykulu halim azaldı sizce bu normal mi?

Şu an bebek görünmemesi normal zaten canım 7. Hafta gibi bebek görünür tabi sen 2 hafta sonra tekrar bi durum değerlendirmesi için git zaten gitmen gerekiyor . Uyku durumu da çok değişken canım benim bazen o kadar uykum oluyor ki bir şey yapamıyorum ama bazen de cin gibi oluyorum . Normal

Normalde ultrasonda başlarda tam haftası değişiklik gösterir. Ilk gittiğimde bana 5+3 dediler. Kese göründü bebek görünmedi....10 gu sonra gittiğimde yine 5+3 dediler...Kese büyümüş bebeği de ucundan gördük...bebek kalp atışını bike duyduk...o yuzden baslarda boyle haftalara takılmayın dedi doktor...
Ayrıca benin hiç uykulu halim olmadi. Belki demir eksikliğiniz falan vardır. Onunla ilgilidir.

Şu an bebek görünmemesi normal zaten canım 7. Hafta gibi bebek görünür tabi sen 2 hafta sonra tekrar bi durum değerlendirmesi için git zaten gitmen gerekiyor . Uyku durumu da çok değişken canım benim bazen o kadar uykum oluyor ki bir şey yapamıyorum ama bazen de cin gibi oluyorum . Normal
Çok teşekkür ederim uyku halinin olmaması boş gebelik olabilir diye yazılar okudum çok korktum

Çok teşekkür ederim uyku halinin olmaması boş gebelik olabilir diye yazılar okudum çok korktum
Her zaman en kötüsünü yazarlar canım korkma ben 10 haftalığım ama haftada bir uyku durumu ya olur ya olmaz bazen de tam tersi. Sabret ve stres yapma bebeğe geçer stresin ☺️

Ben Şu an 7.haftadayim, 5+3'te ilk muayeneyi oldum sadece kese göründü. Çarşamba günü ikinci muayeneye gidecegim inşallah kalp atışı duymak için.

İ
Ben Şu an 7.haftadayim, 5+3'te ilk muayeneyi oldum sadece kese göründü. Çarşamba günü ikinci muayeneye gidecegim inşallah kalp atışı duymak için.
inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Her zaman en kötüsünü yazarlar canım korkma ben 10 haftalığım ama haftada bir uyku durumu ya olur ya olmaz bazen de tam tersi. Sabret ve stres yapma bebeğe geçer stresin ☺
Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı biraz🤲🤲🤲🤲

Back