Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yakın yakın 2 ayım kaldı azcık yani ama eksik bunlar kaldı
bunları da aldım mı tamamdır
gelin yatak örtüsü normal yatak örtüsü uyku seti birde pike takımı
başkada birşey kalmadı allaha şükür
Anlıyorum canım, bende aynı problemi yaşamıştım, o yüzden şatafatlı bir gelin yatak örtüsü alamadım malesef.
Halbu ki dediğim gibi, yatak odamın perdesi ile bir örnek istiyordum, içimde kaldı...
Çalışınca gitmeye vakit bulamıyorsun, Cumartesi günü bile gitsen çalışan insan nüfusu fazla olduğu için adım atacak yer bulamıyorsun.
O kadar kalabalık oluyor, hele ki şimdi çeyiz sezonu başlıyor, insanlar daha da akın ediyor...
Eğer imkanın olursa, bir gün iş yerinden izin alabilirsen o şekilde gidip bakabilirsin.
Hafta arası daha sakin olur eminönü, ama tabii yine sen bilirsin...
Benimki sadece bir öneri...
bnde böyle düşünüyorum bi tanede sade alıcam o kadar gerekirse bakıyım sonra alırım artık
gelin yatak örtüleri içinde bu markalara göz gezdiriyim bakalım
teşekkür ederim ya maşallah çokk bilgilisin bu konularda:):)
Zamanında çok koşturdum kendim için canım, bir de herşeyimi kendim seçtim, kendim aldım.
Onun da vermiş olduğu bir araştırma hevesi oldu sanırım...
Aynı zamanda kimse bana "bak şunu alırsan daha iyi olur daha kullanışlı, bunu alma gereksiz yer kaplar, bundan memnun kalmasın" gibi uyarılarda bulunmadı. Ve bu uyarılar olmadığı için gereksiz yere aldığım bazı şeylerim olmadı değil. Ama çok fazla değil, kendim araştırdım hep... O yüzden burada da çok arkadaşımız var evlenme arifesinde ve evlenme hazırlığında olan. Bende bilgilerimi körelmeden paylaşayım diyorum.
Sanırım birazda ilgi meselesi, ben bu tarz şeylere çok ilgi duyuyorum.
Mesela hala eminönüne ne zaman gitsem, illa almayacak olsam bile birşeyleri sorar kıyaslarım.
Fiyat kıyaslaması yaparım veya yeni ne çıkmış onlara göz gezdiririm...
yakın yakın 2 ayım kaldı azcık yani ama eksik bunlar kaldı
bunları da aldım mı tamamdır
gelin yatak örtüsü normal yatak örtüsü uyku seti birde pike takımı
başkada birşey kalmadı allaha şükür
Anlıyorum canım, bende aynı problemi yaşamıştım, o yüzden şatafatlı bir gelin yatak örtüsü alamadım malesef.
Halbu ki dediğim gibi, yatak odamın perdesi ile bir örnek istiyordum, içimde kaldı...
Çalışınca gitmeye vakit bulamıyorsun, Cumartesi günü bile gitsen çalışan insan nüfusu fazla olduğu için adım atacak yer bulamıyorsun.
O kadar kalabalık oluyor, hele ki şimdi çeyiz sezonu başlıyor, insanlar daha da akın ediyor...
Eğer imkanın olursa, bir gün iş yerinden izin alabilirsen o şekilde gidip bakabilirsin.
Hafta arası daha sakin olur eminönü, ama tabii yine sen bilirsin...
Benimki sadece bir öneri...
Zamanında çok koşturdum kendim için canım, bir de herşeyimi kendim seçtim, kendim aldım.
Onun da vermiş olduğu bir araştırma hevesi oldu sanırım...
Aynı zamanda kimse bana "bak şunu alırsan daha iyi olur daha kullanışlı, bunu alma gereksiz yer kaplar, bundan memnun kalmasın" gibi uyarılarda bulunmadı. Ve bu uyarılar olmadığı için gereksiz yere aldığım bazı şeylerim olmadı değil. Ama çok fazla değil, kendim araştırdım hep... O yüzden burada da çok arkadaşımız var evlenme arifesinde ve evlenme hazırlığında olan. Bende bilgilerimi körelmeden paylaşayım diyorum.
Sanırım birazda ilgi meselesi, ben bu tarz şeylere çok ilgi duyuyorum.
Mesela hala eminönüne ne zaman gitsem, illa almayacak olsam bile birşeyleri sorar kıyaslarım.
Fiyat kıyaslaması yaparım veya yeni ne çıkmış onlara göz gezdiririm...
öyle oluyor evet
blog aç bnce takip eden çok var bak kadınlar külübü yeter:):)
aynen valla ilgi meselesi ama içine girince seviyorsun
önceden böyle birşey yokken boşuna zaman kaybı diye bakardım hepsine
gereksiz görürdüm şimdi çok zevkli geliyor
ben o konuda işte çokk yavaşım nişanlımla birlikte bakalım diye
geçen hafta baktık daha karar verdim sayılır
birde bu hafta sonu bakcam çalışınca anca hafta sonları işte
kesin karar verip bitircez bu hafta o zaman paylaşırım inş..
ben o konuda işte çokk yavaşım nişanlımla birlikte bakalım diye
geçen hafta baktık daha karar verdim sayılır
birde bu hafta sonu bakcam çalışınca anca hafta sonları işte
kesin karar verip bitircez bu hafta o zaman paylaşırım inş..