Uyku saatleri

Evet öyle bir türlü salamıyorum sanki uyumazsa çocuğa çok ciddi bir şeyler olacakmış gibi yarım saat geç uyusa ne olabilir sanki ama yok illa saatinde uyutmaya çalışıyorum o da her zaman olmuyor
merhaba gecmisteki ben. Ben birde 5 dk fazla uyusa tum islerimi bırakıp uyandiriyordum sonraki uyku saati sasmasin diye. Ah ahh

merhaba gecmisteki ben. Ben birde 5 dk fazla uyusa tum islerimi bırakıp uyandiriyordum sonraki uyku saati sasmasin diye. Ah ahh
Bende böyleyim herkes diyor ki sen böyle devam edersen kafayı bozarsın dışarı çıkıyoruz eşimle uyku vaktine yol vaktini hesaplayıp hadi dönelim uyuması gerekiyor diyorum eşim de yarım saat sonra uyusa en fazla biraz ağlar neden abartıyorsun bak herkesin çocuğu ağlıyor diyor kendimle birlikte onu da darlıyorum her şeyi çok takıyorum biliyorum ama kendimi bundan alamıyorum bebeğimi sadece tek başıma büyütüyorum desteğim yok eşimin işi çok ağır bazen bi 10 dk yemek duş gibi şeyler için televizyon izletiyorum vicdan azabını bir görseniz

Yaa bi an kendimi okudum ikinciyi de dusunmuyorumki rahat rahat cocuk buyuteyim hep kasila kasila aman uyanmasin aman yemek saati gecmesin aman evind euyusun yerini yadirgamasin. O gunleri gectik atlattik cok sukur de ben paralanmisim dönüp arkama bakinca. Esim yatak odasına cikarken ayagi takildi merdivene ses cikardi diye kavga ettigimi bilirim oglum uyurken. Halbuki adam merdivenden yuvarlaniyordu bi iyi misin biseyin var mi desene cocuk uyurken niye düşüyorsun diye kavga çıkarmıştım ama kendimi de anliyorum ya okadar ihtiyacim vardiki oglumun uyurkenki sessizlige kendime zaman ayirmaya.. farketmeden yapmisim hepsini cok sukur atlattik delirmeden

Canım kendimiz. bu da yasanmasi gerekiyordu benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…