Uyku problemi

patatesalatasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
222
2
ne zamanki okul hayatım bitti uyku problemlerim basladı..sabah 5-6 lara kadar ayaktayım öğlen 4-5 gibi uyanıyorum ve bu durumdan cok rahatsızım..eger ki sabahtan halletmem gereken bişi varsa dışarı çıkacaksam saati kurup zor da olsa uyanıyorum ama o günü evde geçireceksem imkanı yok kalkamıyorum aksamüstüne kadar uyuyorum..çalışmaya başlayınca düzelebilir ama 2 seneden once o da imkansız..evde bile olsam normal insan gibi 10 da en geç 11 de kalksam keske..bide söyle bişi var kalkıyorum 2 saat falan sersem oluyorum aksamları kendime geliyorum geceleri süper enerji geliyo vucut saatim mi bozuldu nedir.?var mı böyle benim gibi vampirler ve buna çözüm bulanlar?eyvahedigeldismile

ya ben de su siralar uykusuzluk cekiyorum..aksam 12-1 de uyuyorum guzelce sonra 4-5 gibi uyaniyorum mutlaka..ole oturup bi tv izliyorum sonra tekrar siziyorum 8 de yine kalkiyorum sonra da uyuyamiyorum..

canımm sen yine uyuyabiliyosun bazen ben 1-2 gün uyumuyorum diyorum erken yatar düzene girerim en fazla 3 gün giddiyo hep sabah 9-10-11 bu saatler uyuyorum akşam kalkıyorum gündüz yaşamı yok resmen benim için bazen akşam üstü yattığım oluyo çalışmıyorum okumuyorumda boş durmaktan oluyo sanırım :S

senelerce öyle yaşadım ben.. Finallere bile giremediğim olmuştur bu yüzden arkadaşlarım ailem hepsi gıcık olurlardı bana gündüz kalksam bile çok asabi olurdum geceleri süperdim bende. Ama ne zaman ki bebeğim oldu onun için değiştirdim kendimi onun uyku saatine göre yaşıyorum artık dünya varmış umarım en kısa zamanda düzelir uyku saatlerin..

falla al bendende o kadar sabah altıya kdr otomatiğe bağladım uyyamıom arkdş kafayı sıyracam ::hulya: ne etsek blmiyom yoğurt yiyorum artık yatmadan ne kdr süt ürünü varsa yiyorm gene yok gene yok

benimde basıma gelmişti,bir gun sabah olduğunda hiç uyumadan o gunu gecirdim.Aksam dayanabildiğim kadar dayandım ve gec omadan uyudum.bikaç kez tekrralayınca duzeldim..

AYNI DERT BENDEDE VAR HASTANEYE GITTIM UYKU BOZUKLUKLARI KLINIGI ACILMIS MUAYNE OLDUM BENI TESTE SOKCAKLAR 1 GUN HASTANEDE YATIRIP SEBEP NE BU UYKUSUZLUĞA DIYE BAKALIM NE OLCAK IC BI SORUNUM YOK KAFAMA TAKILAN FALAN UYKUMA ETKEN SADECE UYUYAMIYORUM SİZ GENE GUNDUZ UYUYOSUNUZ BEN HIC UYUMADAN 2 YADA 3 GUN GECİREBİLİYORUM OFFFFFFFFF sempatiksalakcinni:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

ben uykusuzluk problemimi "kediotu" bitkisiyle yendim.
bendeki uykusuzluğun sebebide psikolojikti,ilaç kullanmaktan hep kaçındım,bağışıklık yapmasından korktum,bitkisel çay şeklindeki tüketimlerede çok sıcak bakmıyordum ama artık uykusuzluk sebebiyle şiddetli başağrıları çekince ,kediotunu araştırdım ve denemeye karar verdim ,yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum
her gece uyumadan 1 saat önce 1 çaybardağı kaynamış sıcak suya 1 tutam kediotu ekleyip demlemeye bırakıyorum,ılıyınca içiyorum.
acayip bi rahatlık veriyor,sonra nasıl uykuya daldığımı hatrlamıyorum,ztaen bu bitki sedatif etkili kimyasallar içeriyor,çok araştırdım.
ama iğrenç bi kokusu var,kokusuna dayanabilirim derseniz müthiş etkili ...
birde bu bitkiyi sarı kantaronla kombine şeklinde tüketenler varmış ama bende kediotu tek başına etkili olunca başka bitkilerle denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…