• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi ve mutsuzluk/umutsuzluk

ben geldim açtım orhan gencebayı geçtim mutfağıma dip bucak yaptım valla ben anladım ki gece işinde daha verimliyim ama kloraklı suyu halının üstüne dökmek ardından tutuşup hızlı hızlı silmek pek keyifli değildi:)

Merhaba Meltem hanım

Uzunca bir süredir uyku problemi yaşıyorum. Daha önce işim 08:30 da başlarken ben 09:00 dan önce gidemiyordum. Şu an okulum öğleden sonra başlıyor ve ben sabah 6-7'ye kadar uyuyamıyorum ve her gün mutlaka 5-10 dk geç kalıyorum. Ve uyanmakta zorlanıyorum, sabah için her gün planlar yapıyorum ama sabah olunca hiçbirini yapamıyorum. Okula gitmeme yarım saat kala yataktan kalkabiliyorum. Ve sadece zorunlu olduğum şeyleri yaparak devam ediyorum yaşamıma, bu da çok işe yaramaz hissettiriyor. Kendime güvenim çok hırpalandı son dönem.
Sömestr için doktora gitmeyi planlıyordum ancak önümüzdeki hafta hemen gitmeye karar verdim. Üniversite hastanesine gitmeyi planlıyorum ve size sormak istediğim, ilaç tedavisi yerine psikoterapi almam mümkün mü. Bunun için hangi bölümü tercih etmeliyim.
İlginize teşekkür ederim.

Doğrusunu yapıyorsunuz. İlaç tedavisine ihtiyaç duyup duymadığınıza bırakın gideceğiniz hekim karar versin. Belki farklı bir fiziksel bir sıkıntı nedeniyle yaşıyorsunuzdur bu uyku bozukluğunu. Sonrasında her halükarda bir psikologa başvurarak psikoterapi alırsınız.
Üniversite hastaneleri uyku bozuklukları konusunda doğru adrestir.

Back