• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi ve mutsuzluk/umutsuzluk

dinmeyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
245
0
46
İstanbul
Merhaba Meltem hanım

Uzunca bir süredir uyku problemi yaşıyorum. Daha önce işim 08:30 da başlarken ben 09:00 dan önce gidemiyordum. Şu an okulum öğleden sonra başlıyor ve ben sabah 6-7'ye kadar uyuyamıyorum ve her gün mutlaka 5-10 dk geç kalıyorum. Ve uyanmakta zorlanıyorum, sabah için her gün planlar yapıyorum ama sabah olunca hiçbirini yapamıyorum. Okula gitmeme yarım saat kala yataktan kalkabiliyorum. Ve sadece zorunlu olduğum şeyleri yaparak devam ediyorum yaşamıma, bu da çok işe yaramaz hissettiriyor. Kendime güvenim çok hırpalandı son dönem.
Sömestr için doktora gitmeyi planlıyordum ancak önümüzdeki hafta hemen gitmeye karar verdim. Üniversite hastanesine gitmeyi planlıyorum ve size sormak istediğim, ilaç tedavisi yerine psikoterapi almam mümkün mü. Bunun için hangi bölümü tercih etmeliyim.
İlginize teşekkür ederim.

bende de aynı sorun var bir pasiflik mutsuzluk stres aldı güne sersem gibi uykulu başlıyorum :(((

bende geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuduğum için bugun mutsuzum 1 senedir bebek deniyoruz kalmıyo falan küs olduğum kuzenlerim çocuklarını facede yolda orda burda evin önünden geçerken burnuma burnuma sokuyolar insanlar neden böle vardır Allahımızın uygun gördüğü bir zaman ama ben bu böle olunca hamen olsun istiyorum sanki onlara bu şekilde cevap verecekmişim gibi geliyo ama ben böle bi insan değilim kötü onlar kötü kalpli

bende geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuduğum için bugun mutsuzum 1 senedir bebek deniyoruz kalmıyo falan küs olduğum kuzenlerim çocuklarını facede yolda orda burda evin önünden geçerken burnuma burnuma sokuyolar insanlar neden böle vardır Allahımızın uygun gördüğü bir zaman ama ben bu böle olunca hamen olsun istiyorum sanki onlara bu şekilde cevap verecekmişim gibi geliyo ama ben böle bi insan değilim kötü onlar kötü kalpli

cnm sen takma onları baban nasıl oldu??

cnm sen takma onları baban nasıl oldu??

babacım Allahımıza çok şükür daha iyi dalak aldım ona pişirdim yedi bıldırcın yumurtası aldım balla karıştırıp içirdiim iştahı azıcık yerine geldi gibi bugunde karnabahar istedi onu yaptım yau deryam ben dertliyim güzelim bu günlerde yau insanlar uğraşıo bu ara benimle benim kuzenler sgk ya şikayet etmiş beni babasına bakmıyo bakıcı parası alıyo diye inan olsun güller gibi bakıyoruz annemle ikimiz yanında olduğumuz için valla bakıcı maaşı 600 lira yatıyo inan ben babamların ev kirasını ödüyom elektriğini ödüyom kendi kiram elektrik ödüyom inan içinden bi çorba kalmıyo yetmio bile bazen elimizden alabilirler bu maaşı şu sıra o paraya ihtiyacımız var babamında benimde kötülük yapıolar kardeş

kaç yaşında? ya bişi olmaz benim de küçükken çok burnum kanardı burnumdan çeşme gibi akardı :) söylemesi ayıp öneme leğen dahi koyduklarını hatırlıyorum durmuyor diye. :) bence rahat rahat uyu

kaç yaşında? ya bişi olmaz benim de küçükken çok burnum kanardı burnumdan çeşme gibi akardı :) söylemesi ayıp öneme leğen dahi koyduklarını hatırlıyorum durmuyor diye. :) bence rahat rahat uyu

çok teşekkr ederim:)) moral oldu:)))) 2 yaşında burnuna girmişte olabılr az bişeydı ama ana yüreği işte

ay kıyamam ya anne değilim ama canım yeğenlerimde ufacık bi sorun olsa üzülür yıpranırım minicikler daha işte :(

babacım Allahımıza çok şükür daha iyi dalak aldım ona pişirdim yedi bıldırcın yumurtası aldım balla karıştırıp içirdiim iştahı azıcık yerine geldi gibi bugunde karnabahar istedi onu yaptım yau deryam ben dertliyim güzelim bu günlerde yau insanlar uğraşıo bu ara benimle benim kuzenler sgk ya şikayet etmiş beni babasına bakmıyo bakıcı parası alıyo diye inan olsun güller gibi bakıyoruz annemle ikimiz yanında olduğumuz için valla bakıcı maaşı 600 lira yatıyo inan ben babamların ev kirasını ödüyom elektriğini ödüyom kendi kiram elektrik ödüyom inan içinden bi çorba kalmıyo yetmio bile bazen elimizden alabilirler bu maaşı şu sıra o paraya ihtiyacımız var babamında benimde kötülük yapıolar kardeş

sen takma onları canım Allah biliyor boşver çekemediklerindendir o... hele bir de maaşı falan varsa onlar görmüyorsa deme fesatlıklarına. benim anneme neler diyorlar hem bakmıyorlar hem ağızlarını kapatmıyorlar. 3 aylık alıyor annem iki günde bir sidikli pantolonlarını makinaya atar. bilmiyor ki annem ondan kat kat daha fazla masraf ediyor! çocuk meselesine de üzülme vardır bir hayrı. benimde kardeşim 9 aydır evli çok istiyor ama olmuyor

sen takma onları canım Allah biliyor boşver çekemediklerindendir o... hele bir de maaşı falan varsa onlar görmüyorsa deme fesatlıklarına. benim anneme neler diyorlar hem bakmıyorlar hem ağızlarını kapatmıyorlar. 3 aylık alıyor annem iki günde bir sidikli pantolonlarını makinaya atar. bilmiyor ki annem ondan kat kat daha fazla masraf ediyor! çocuk meselesine de üzülme vardır bir hayrı. benimde kardeşim 9 aydır evli çok istiyor ama olmuyor

takıyorum birgün evime girecem o kuzen eşi teyzem 3ü yolumu kesti nasıl laflar sölüolar inan 40 okka balla yenmez ama hiçbirirnin aslı astarı yok çeklin yolumdan dedim evime girecem babacıma laf ettiler orda delirdim zaten taşı taş üstünde bırakmadım şöyle 2 senedir görüşmüyom gelip gitmiyom derken bunun ablası boşanmış inan başkasından duydum boşandıklarını ben boşamışım onları falan ettiği laf bunun üzerine dönüyo falan desinler bana sorun değil beni bilen bilir ama kimse benim yanımda babama benim en büyük zaafıma kimse laf edemez izin vermem bi kere işte bide çocuk meselesi bebeğim olmadığını biliolar bi onun üzerine birde babamın üzerine çalışıyolar zaten çok çirkin deryam çok çirkin Allahımızın verdiği bi can bu havasımı atılır ya Allahımızın gücüne gitmez mi zeval vermez mi nasıl bu kadar cesretli olabiliolar anlam veremiyom

Allah korkusu olmayanın kalbi de kör olur. Allaha havale et canım boşver bi de onlarda nasıl bir cesaret var ki böyle laflar ediyor terbiyesizler ya.!

Allah korkusu olmayanın kalbi de kör olur. Allaha havale et canım boşver bi de onlarda nasıl bir cesaret var ki böyle laflar ediyor terbiyesizler ya.!

anlatmakla bitmez ama benim bildiğim bişi varki bu kadar azanın sonu hiçte iyi olmaz aklına gelmeyenler bir bir başına gelir Allahımız öle büyükki çok şükürler olsun ki o kullardan olmadık biz Allahımız inş. kardeşinede banada tüm isteyenleri bebek sahibi yapar canım

anlatmakla bitmez ama benim bildiğim bişi varki bu kadar azanın sonu hiçte iyi olmaz aklına gelmeyenler bir bir başına gelir Allahımız öle büyükki çok şükürler olsun ki o kullardan olmadık biz Allahımız inş. kardeşinede banada tüm isteyenleri bebek sahibi yapar canım

amin canım bak sen sonucu kendi ağzınla söylüyorsun bence hiiç kafana takma gün olur devran döner, sap döner keser döner...

Back