Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar oğlum 4. ayını bitirecek..önceden kucağımda evin içinde gezdirerek uyutuyordum..sonra işe başlaynnca annem ayakta salladı öle uyuyordu.şimdi ise yine kucakta gezmek istiyor..ama ben çok yoruluyorum.artık kilo da artınca çok yorucu oluyor..ve çok ağlıyor uyumadan önce..yatağında kendi kendine uymaya alıştırmam çok mu zor? bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
canım aynı sorunları bende yaşadım.benim bebeğim kendi uyurdu emzikle.sonra ayağa alıştırdılar.bğtün düzeni şaştı.tekarar kendisi uymaya alıştırmak için baya uğraştım ama uyu öncsi hep ağlardı.sonra emzikle kendisi uyurdu.şimdi kundağa alıştı kendiliğinden
emziğini elleriyle çıkarıyodu ve ağlıyodu.bende kundakladım çıkarmasın diye.kendiliğinden öyle alıştı.bebekler kundağı seviyo.şimdi kundaklıyorum emziği veriyorum uyuyo maşallah.inşallah değişmez.sende kundaklamayı bi dene istersen.emzik alıyosada işin daha kolay olur.benim bebeğim 6.ayına girdi bu arada.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
kızlar oğlum 4. ayını bitirecek..önceden kucağımda evin içinde gezdirerek uyutuyordum..sonra işe başlaynnca annem ayakta salladı öle uyuyordu.şimdi ise yine kucakta gezmek istiyor..ama ben çok yoruluyorum.artık kilo da artınca çok yorucu oluyor..ve çok ağlıyor uyumadan önce..yatağında kendi kendine uymaya alıştırmam çok mu zor? bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
ben çalışmıyorum ama aynı beni yazmışsın.benimde kayınvalidem ayağa alıştırmıştı sonra ben yavaş yavaş bıraktırdım.kucağımda tüm evi dolaşarak uyutuyordum sonra onuda bıraktım.. şimdi 11 aylık oldu kızım. uykusu gelince huysuzlanıyor vaktide geldiyse emziriyorum biraz pışpışlıyorum beşiğine koyuyorum uyuyor. diğer arkadaşın dediği gibi kundak deneyebilirsin ama bu zamana kadar hiç kundaklamadıysan zor olacaktır.benim kızım 4.ayında bıraktırdı kundağı
bizde çok ağlama krizlerine girdik gece 3-4 lere kadar ağlayıp uyumadığı oluyordu. sabret canım bebekler 1-2 ayda bi huy değiştiriyorlar.
biz annelere Allah en çok sabır versin.. :Saruboceq:
SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
Ahh ah! bunun sonraki aşaması da battaniyede sallamak... Omuzlarım tutulmuş durumda benim..
Uykusu geldiğini hissettiğin anda uyutmazsan huysuzluktan napacağını şaşırıyor. Bence esnemeye başladığı anda uyutma işlemlerine başla. Bi de elektrik süpürgesi eşliğinde hemen uyuyuor bizimki..
bebeğim kundağı hayatta kabul etmez.çünkü çok hareketli bir bebek..üzerinde hiç örtü falan bırakmıyor..bu yüzden yüz üstü yatırmaya alıştırdım..daha doğrusu gazı nedeniyle yüz üstü yatıyor ve öle alıştı...çok zor......bebeim 6. ayına girecek 3 gün sonra..bebeği bu kadar hareketli olan var mmıdır acaba?o kadar çok ilgi istiyor ki bir anını tek başına geçiremiyor..ben izinbdeyken evdeki bütün işleri bırakır bebeğimle konuşurdum sürekli.sanırım buna çok alıştı..
bebeğim kundağı hayatta kabul etmez.çünkü çok hareketli bir bebek..üzerinde hiç örtü falan bırakmıyor..bu yüzden yüz üstü yatırmaya alıştırdım..daha doğrusu gazı nedeniyle yüz üstü yatıyor ve öle alıştı...çok zor......bebeim 6. ayına girecek 3 gün sonra..bebeği bu kadar hareketli olan var mmıdır acaba?o kadar çok ilgi istiyor ki bir anını tek başına geçiremiyor..ben izinbdeyken evdeki bütün işleri bırakır bebeğimle konuşurdum sürekli.sanırım buna çok alıştı..
canım benim bebeğimde çok hareketli.fazlasıyla.kucakta bile hiç rahat durmaz.hamileyken bile çok hareketliydi.ben ayrıca doğduğundan beri hiç kundaklamadım.sadece bu emzik yüzünden kundaklamıştım.yani 5.ayında başladım.başlarda hiç istemedi.hatta kıundak durmuyodu elini kolunu çıkarıyodu mutlaka.ama şimdi kundağı yapınca hiç hreket etmiyo maşaallah:)bi dene istersen
canım benim bebişim daha çok küçük ama benim arkadaşım 8 aylık oğluna tracey hogg diye bir yazar var bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabı var.
onda easy diye bir yöntem anlatmış; onu uyguladı, şimd oğlunun yeme ve uyku düzeni öyle düzeldi ki ben inanamadım.
kitabı ondan ödünç aldım; bende uygulayacam inşallah..
internette bi arat istersen easy yöntemi diye..