• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Eğitiminde Ferber Yöntemi

Herkese merhaba,
Ben 11 aylık oğluma 5 gün önce ferber yöntemiyle uyku eğitimi vermeye başladım. İlk gün 20 dakika ağladı, 2.gün 1 saate yakın ağladı yatağından aldım ve uyutmadım. Bugün 5.gün ve bazen mızırdanarak uykuya geçse de hala ağlamaları devam ediyor. Bu yöntemi uygulayan yada bilenler yazabilir mi sizce ne kadar devam etmeliyim, 5.günde hala ağlaması normal mi? Ama geceleri 1 kez mamaya kalkıyor ve sonrasında kesintisiz uyuyor. Eleştirmeden önce hikayemi bilmelisiniz. Benim oğlum geceleri 15 dakikada bir uyanan sürekli ayakta sallanan ve artık sallandada uyumayan bi bebeğe dönüştüğü için bu yönteme başvurdum. Daha önce parayla danışmanlık aldım 2 kere de kim west yöntemiyle kendim denedim ama sonuca varamadım. Oğlum her temasta her destekte ve beni her gördüğünde daha çok ağladı ve tepki verdi bu yönteme mecbur kaldım. Aslında şuan iyi gidiyoruz ama ne kadar daha devam etmeliyim bilemedim.
Merhaba uzun zaman olmuş ama nasıl ilerlediniz sonrasında? Yönteme devam ettiniz mi merak ettim düzeldi mi o zamandan bu zamana

Back