- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Kişileri biliyorum. Ben bana yardımcı olacak koç arıyorum.Ben size Tracy Hogg ve Dr. William Sears
Tavsiye ederim.
Ben memnun kaldim avrupada baya fenomenler anneler arasinda.
Şu an güzel gidiyor. 1 hafta oldu kucağı bıraktık sayılır. Arada direniyor ama genel olarak iyi geçiyor. Sonraki adımlar sırayla geliyor. Gündüz uykularını uzatma gece kalkmasını azaltma adımları falan var oralara gelmedik henüz. Kesinlikle başlayın. En önemlisi bebek için. Uykuları bile uzadı şu an. Önceden 1 saatte 2 kere kalkardı maşallah barekallah şimdi 1buçuk saat 2 saat uyuduğu oluyor. Çocuklar dinlensin anneler dinlensinMerhaba, uyku eğitiminiz nasıl geçti acaba? Ben de başlamayı düşümüyorum. Merak ettm.
Sevindim. Ben de başlayayım dedim karar verdim.Şu an güzel gidiyor. 1 hafta oldu kucağı bıraktık sayılır. Arada direniyor ama genel olarak iyi geçiyor. Sonraki adımlar sırayla geliyor. Gündüz uykularını uzatma gece kalkmasını azaltma adımları falan var oralara gelmedik henüz. Kesinlikle başlayın. En önemlisi bebek için. Uykuları bile uzadı şu an. Önceden 1 saatte 2 kere kalkardı maşallah barekallah şimdi 1buçuk saat 2 saat uyuduğu oluyor. Çocuklar dinlensin anneler dinlensin ❤
YOKMerhaba arkadaşlar. 6 aylık kızım için uyku eğitimi alacağım. Uyku meleği, baldan anne, irlandalı anne gibi uyku eğitimi veren kişiler var. Aranızda uyku eğitimi alan, kendi değilse de yakını vs Bi şekilde bu konuya dair fikri önerisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? Saydığım isimler dışında da olur. Fikir, öneri, deneyim... Her şeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim ☺❤
Kesinlikle katılmıyorum... 6 aydır ne meme ne sallama ne kucak ne yanımda yatırmak her uykusu geldiğinde ağlayan üzülen bir bebeğe araştırmadan uykusunu anlamadan sadece sarılmak malesefki yeterli olmuyor.. aksine bu kadar küçük bir bebeğin uykularının bölünmesi gelişimi için ve ilerisi için çok zararlı.. doğru uzmanlarla doğru kişilerle uyku problemi yaşayan her ebeveyn eğitim almalı.. ve eğitim demek asla bebeği üzmek ağlatmak yalnız bırakmak değil biraz araştıralım öğrenelim lütfen.. bu arada uyku problemi olmayan anne memesinde mışıl mışıl uyuyan amnelerede hayranım keşke benim bebeğimde öyle olsaydı...
Bravo evet çok duygulandım. Bunları sanki ben bilmiyorum bebek kaç aylık ne durumda anne ne durumda hiç Bi şey bilmeden böyle konuşmanız uzaktan çok çok kolay umarım sizin de uyumayan kucaktan İndirdiğiniz dakika uyanan Bi bebeğiniz olur da böyle nerden çare bulsam diye kara kara düşünürsünüz fakat o zaman açıp bu yazıyı okursunuz. Ayrıca ben size fikrinizi mi sordum bu konuda? Uyku eğitimine dair önereceğin biri varsa söylersin yoksa susarsın böyle olayı dramatikleştirmeye çalışmayın Bi kere de sadece sorulan şeye cevap vermeyi başarın!
Uyku meleğinin kitabını okudum 2 gün uyguladım o yüzden tekrar onlarla anlamadım kitaptakine daha farklı şeyler söylemiyceklerdi o yüzden baldan anneyle anlaştım daha yakın sıcak biri. İnşallah iyi iletişim kurarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?