Bebek Beslenmesi uyku duzeni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla kızlar sizlerin yaşadıklarını okuyunca yalnız olmadığımı gördüm.benim oğluşum daha 14 günlük.bizim de hiç bi düzenimiz yok.sürekli emmek istiyo ve memede uykuya dalıyo.gazını cıkarmak istediğimde uyanıyo.bi daha da uyutamıyom.emzik almıyo agzına.gazını cıkarmadan yatırıncada en fazla 45dk sonra sancıdan bağırarak uyanıyo.ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum.bide lohusalık depresyonum var.sıkıntıdan midem bulanıyo sürekli...çıldırmak üzereyim..yardımmmmm lütfenn

merhaba,
konuyu tesadüfen okudum..
arkadaşlar hiç üzülmeyin ve moralinizi bozmayın.. ayrıca düzen müzen olmaz diye de olumsuz düşünmeyin.. bal gibi de olur.. bebeklerimiz dünyayla yeni tanıştılar ve birşey bilmiyorlar.. onlara biz ne öğretirsek onu alırlar.. öğretmezsek geceyle gündüzü bile karıştırırlar.. tabii ki seyahat, hastalık v.b. durumlar etkiler düzeni ama geri döndürmek yine zamana bağlı olarak bizim elimizde.. kendinize ve bebeğinize biraz zaman tanıyın.. ilk 3 ay her ağlamasına yanıt verin gerek kucağa alma, gerek emzirme..

ayrıca bazı kitaplar önerebilirim

gece boyunca uyumak
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler (özellikle bu kitap)
merhaba bebek

varsın sağlıklı olsun uyumasındiyoruz ya, kendi kendine uyumayı öğretmek sağlıklı bir bebek için çok önemli.. gecenin belli saatlerindeki uykıularda beyin gelişimi için çok önemli..
yani düzen olmaz diye kestirip atmayalım..bunun için biraz çaba sarf etmemiz gerekiyor.. karamsar da olmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…