Uyku Düzeni

n_karak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
68
0
41
kızlar
benim bocüğüm sadece memede uyuyor gun ıcınde de olsa gece uykuya baslama saatınde de olsa meme emmeye baslıyor oyle uyuyor bu normal mı sizinkilerde boyle mi?
yazılar var bu konu ustune ıste 7 gunde kendı kendıne uyumayı ogretın dıye falan ılk gunler 15 dk aglayabılır yorulur uyuyr dıyor denedınız mı?

ne güzel keşke benim oğlumda öyle uyusa önceden hep battaniyeyi istiyodu şimdi gündüz salıncak akşam battaniye sanki gündüzleri kimseyi bulamayacağımı anlar gibi uyku ile ilgili çok yazı okudum ama zannetmiyorum öyle bırakınca uyuyacağını yırtar valla kendini salıncakta bile nerdeyse ağlayarak uyuyo bende hep memede uyusun istemiştirim

meraba canım ben burda yeniyim.benim oğlumda uyku sorunu yok ama arkadaşımın çocuğu da aynen memede uyuyordu gece gündüz.onunki 1 yaşından sonra bıraktı.ama hala kendi kendine uyumuyor.kadıncağız ayağında sallıyo devamlı.seninki de geçer inşallah.

MERHABA..KIZIM DA MEMEDE UYUYANLARDAN..AMA BU ARALAR YAVAŞ YAVAŞ BU DÜZENİMİZ DEĞİŞİYOR GİBİ...BEŞİĞİNDE HAFİF HAFİF SALLIYORUM..Bİ DE NİNNİ PATLATIYOR ANNESİ...3-5 DEFADIR BÖYLE UYUDUK...BAKALIM İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER..SEVGİLER...:nazar:

bnmkİ DE MEMEDE UYURDU DİŞ ÇIKARIYYO NE EMİYO NE DE UYUYOO DÜZEN FALAN KALMADIIIIII

egemen sen yürütece koymaya başladın mı?avatardan gördüğüm resimde öyle galiba?

cnm uyumuyo ve huysuz olduğu için koydum ama çok rahattı hatta çıkarınca ağlamaya başladıı normalde erken ama yağmur biraz irir bi bebek o yüzden eğlendi diyeb
ilirim hatta bikaç adımda gitti
maşallah barekallah kuzuma
benim nazarım çok değiyor yavruma
1 haftadaır uykusuz ve açç

egemnciğim ben deneyimli arkadaşlarımdan şöylr bir şey duymuştum.tabi belki de çocuktan çocuğa farka edebilir.eğer çocuk yürütece erken turtulursa park uçlarına basarak hareket ettiği için yürümeyi geç öğreniyormuş.ayak tabanına tam basmayı beceremeiyomuş.ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ben erken oturtmayı düşünümüyorum.

şu an tek sıkıntım şubat tatilini hastalanmadan ve huy değiştirmeden atlatmak. çünkü evimizde olamyacağız.memlekette huy değiştirmez.inşallah.sonra sıkıntısını ben çekiyorum.

cnm benim bebeğim biraz iri ve kemik yapısı güçlü
bişey olmaz ALLAHIN İZNİYLE
ZOR Bİ DÖNEM ATLATIYOR VE 12 SAAT AYAKTA GÜN GEÇİRİYOR BİRAZDA MECBURİYETTEN KOYDUM.DR AMCAMIZ 9 AYLIK BEBEK GİBİ DEDİ YAPACAK BİŞEY YOK YANİİ MECBURİYET
MAŞALLAH BAREKALLAH TÜM BEBEİŞLEREEE

şu an tek sıkıntım şubat tatilini hastalanmadan ve huy değiştirmeden atlatmak. çünkü evimizde olamyacağız.memlekette huy değiştirmez.inşallah.sonra sıkıntısını ben çekiyorum.

BEN DE AYNI DURUMDAYIM CANIM İNŞ HUY DEĞİŞTİRMEZ BEBEKLERİMİZ...

X