- 22 Nisan 2008
- 158
- 4
- 40
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
bmki 40dk da bir kalkar ne var ne yok bakar bide duymazsam oyun oynamaya başlar daha da uyut uyuabilirsen bnce gündüz yormak lazım bebekleri biyerden gelince nasıl uyuyorlar di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaa hayatın çok zordur o zaman senin :1shok:
benim bebem de gece 2 kere filan uyanıyor. genelde 9 da uyur, 12 de uyanır, 3 gibi yine uyanır emerek uyur. aslında uyanmıyo da meme istiyo gözlerini açmadan mızmızlanıyo yatakta. yanıma yatırıp emziriyorum. sonra babası alıp yatağına koyuyo. zaten sabah 6da kalkıyorum işe gitmek için. gece eşim yanıma koyuyo oğlanı bazen ruhum duymuyo. oğlan beni emiyo babası yatağa koyuyo. ben baygın uyuyorum o saatte kalkıp gittiğim için. çok komik ya biberon gibi kullanıyorlar beni. eşim sağolsun o konuda yardımcıdır bana.
eskiden oğlum 5-6 saat uyurdu 6 aylık olunca daha sık uyanır oldu. uzun uyumasını da şuna yoruyorum ben oğlumun 40ı çıktığından beri yatarak emziriyorum. uyanır uyanmaz memeyi alınca derhal uykuya dalıyordu. bu sayede uyanmadan meme emmeye alıştı. ben de rahat ettim. bunu yapsanız siz de bi işe yarar mı acaba.
tam düşündüğüm gibi...bu gece başka bir modele geçtik...3 te kalktık 5 e kadar uyumadık...offf offff