Uyku düzeni yok...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
ya kızlar gamze 7aylık oldu artık küçükte değil ama hala uyku düzeni yok..bütün gece hiç uyanmadan uyuyan bebekleri biliyorum benim cadıya ne yapıp uyutabilirim bütün gece bilmiyorum..
gece 11.30da muhallebisini yer köpüklü banyosunu yapar bebe yağıyla masaj yapıp emzirip uyuturum saat 12de...ama 1de ayakta cadı aç değil üşümüyo gazıda yok niye uyanıyo deliricem...
1de uyur saat 2de yine uyanır saat başı kurulu çalar saat gibi..bense zombi gibi ortalıkta uyku desen bende yok tabi artık gece başım dönüyo sendeliyorum siz ne yapıp uyutuyosunuz bebişleri...bi akıl verin....

Kızımızın herşeyi tam ozaman Belki güzel annesini görmek uyumaktan daha çok hoşuna gidiyordur :ecrin_bebek:
Ben bekarım çokta uykucuyum ilerde napıcam bilmiyorum :sinifsinif:
Annelik zor zanaat yaaa :eek:

canım benimmmmm...annelik çok zor olduğu kadarda güzel bi duygu...bende uykuyu çok severdim ama şimdi 2saat aralıksız uyusam şükrediyorum odaçok nadir tabi...
ama yinede kızımın bi gülüşüne dünyayı yakarım..
bide uyusa cadı evreni yakıcam ama :roflol:

Benim oglum saat basi degil ama 2,5-3 saate bir kalkiyor mama icmek icin. Bizde daha sabaha kadar uyuyanlardan degiliz yani.

ah canım aynı sorun bizdede var..malesef gece uyumuyor bende işe uyku sersemı bır halde gidiyorum
gunduzlerı en fazla 1-2 saat uyutuyor bakıcı ama yınede geceelrı uyumak ıstemyıor.uyusada saat başı ayakta..bende karnını doyuruyorum,gögsume alıyorum emzırıyorum ayrıyeten,banyo yaptırıyorum ama nafileeee....ne yapacagız bılmıyorum..bizim kokumuzu özluyorlar galıba..bırde benımkısı gündüz görmuyor yaa gece gidermeye calısıyor bu açıgı....

ya kızlar gamze 7aylık oldu artık küçükte değil ama hala uyku düzeni yok..bütün gece hiç uyanmadan uyuyan bebekleri biliyorum benim cadıya ne yapıp uyutabilirim bütün gece bilmiyorum..
gece 11.30da muhallebisini yer köpüklü banyosunu yapar bebe yağıyla masaj yapıp emzirip uyuturum saat 12de...ama 1de ayakta cadı aç değil üşümüyo gazıda yok niye uyanıyo deliricem...
1de uyur saat 2de yine uyanır saat başı kurulu çalar saat gibi..bense zombi gibi ortalıkta uyku desen bende yok tabi artık gece başım dönüyo sendeliyorum siz ne yapıp uyutuyosunuz bebişleri...bi akıl verin....

canım gorumcemın kızıda senın kızın gıbı uyutmak ıcın kadın koysa yastıga baslıyor aglamaya hıc uyutma uyumaz valla oda artık kafaya yemek uzere o senınkınde de buyuk 1 yasıan gırecek nerdeyse kadının denemedıgı yol kalmadı Allah yardımcınız olsun

bizimde öyle çok uyanıyor saat başı uyanıyor
sabaha kadar uykusuzluktan canım çıkıyor
sabaha doğru yanıma alıyorum çınarı ama kızlar bu sabah çok kötü bişi oldu
sabah 9 gibi bayılmışım uykudan küüüüüüüt diye bir sesle uyandım çınar ağlıyor yerde
allahtan kafasını çarpmadı
uyku tulumu vardı üzerinde çok kalın uyku tulumu birde yatağın yanında hiç yer yok çekmeceyla çok az bir yer var bide yan düştü biyerine bişi olmadı
az ağladı zaten ondan rahatladım allahtan şu uyku tulumu varmış diye şükrediyom

Allah korumuş valla uykusuzluktan ne hale geliyoruz artık..
serçecik hadi senin cadı özlüyo seni ya benimki?
ya Allahtan sütümüz var memeyi dayıyoruz hemen oda bitince ne yapıcaz ben mamayı hazırlarken gamze yıkar ortalığı..
ama ben azcıkta olsa uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa

ah ahh benimki de 21 aylık olacak neredeyse ama saat başı uyanır neredeyse geceleri...gece 23.30 gibi uyuyor ama çok sık uyanıyor...sabah yedide kalkıp okula gidiyorum uykusuz vaziyette...

ahh ahh ayaklarım uyuşuyo sallamaktan..ne zaman düzelicek bu sıpaların uykusu yaaa....
benim komşumun 2yaşında kızı var oda gece uyanıyomuş bide hiç emzirmedi o mamayla besledi çok zorlanıyodu 1 yşından sonra gece 2 kere uyanmaya başlamış sadece su içip yatıyomuş..şimdi ise 2 yaşına yeni girdi..
akşam 9 da yatıyo sabah 8de kalkıyo..kadın akşam olsun diye dua ediyo..sallamıyoda yastığını veriyo sen yat burada diyo çocuk kıvrılıp uyuyo nerde bizde o şans ama....

Benim kız da saat başı kurulu saat gibi kalkıyo gündüz desen tüm gün 2 saat ya uyur ya uyumaz nasıl dayanıyo o küçük beden anlamadım ki????Artık ayakta uyuyorum o derece yani deliricem uyuymak istiyorum yaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Yelizcim çok geçmiş olsun Allah korumuş canım yaaa uykusuzluk zor gerçekten sabaha karşı falan biraz eşin ilgilendsede en azından 1-2 saat bari uyuyupta kendine gelsen eşinin durumuda buna müsait oluyormu iş saatleri falan bilmiyorum ama belki bir çözüm olabilir diye düşündüm

X