• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fiyata şık bir yemek takımı arıyorum yardımm...

ciyser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
491
200
18
39
kızlar malum yemek takımlarının fiyatları uçmuş durumda... dün akşam bi bakayım dedim 2 binden başlıyor ne yazıkki... uygun fiyatlı 12 kişilik yemek takımı önerisi olan varmı acaba?

evet, doğrudur.çünkü bi çok marka gibi göz önünde değil.bende kahvaltı takımımı ordan aldım.daha kullanmak nasip olmadı :KK16: evliliğe daha var :KK48:

şansıma ne çıkarsa artık :KK70:

İNŞ İYİ GÜNLERİNDE KULLANMAK NASİP OLSUN BEBEĞİM... ASLINDA GÖZ ÖNÜNDE OLMAYIŞINDAN DEĞİL PORSELENİ KALIN GELİYOR BANA... ELİME ALDIĞIM ZAMAN İNCE POSELENLİ BİR TAKIM İSTİYORUM..

ben royal marka fine china flowery yemek takımını bir züccaciyeden 1000 tl ye aldım.
İçime sindi, porseleni incecik, parçaları kullanışlı ve desenlerinde hiç silinme olmadı. Aynı markayı evdede kullanıyoruz.
mağaza gezip denk getirebilirsiniz. birde porselen sepetine bakarsanız belki gönlünüze göre bişeybulursunuz.

ben royal marka fine china flowery yemek takımını bir züccaciyeden 1000 tl ye aldım.
İçime sindi, porseleni incecik, parçaları kullanışlı ve desenlerinde hiç silinme olmadı. Aynı markayı evdede kullanıyoruz.
mağaza gezip denk getirebilirsiniz. birde porselen sepetine bakarsanız belki gönlünüze göre bişeybulursunuz.

İNTERNETTE BİR ARAŞTIRMA YAPTIM ASLINDA KÜTAHYA PORSELENİN ÇOK SADE BİR TAKIMINI 600 E BULDUM AMA PORSELENİ NASIL YAKINDAN GÖRMEYİNCE ALAMADIM... ZÜCCACİYELERE BAKMAK AKLIMA GELMEMİŞTİ BİRAZDA ÖYLE BAKINAYIM OLMAZSA.

ben çeşitli markaların ürünlerini gördüm ama desenleri beğenmedim tek beğendiğim bu oldu. sezon dışı olması değil beğenmek önemli kenar köse dükkanlarda bulabilirsiniz

merhaba ben de bugün uygun fiyata bazı ev eşyalarımı almaya çalışırken kavanoz vs. bu ilanı gördüm açıkçası çok cazip. Satan kişi ihtiyaç fazlası olduğundan satıyromuş eğer kredi kartın varsa get ile alışveriş açmasını rica edebilirsin satan kişiye ve taksitli almış olursun. Gerçi bu hafta sorun varmış sahibinden de. Sanalpazar da güvenilir bir site ilan sahibinden rica edip sanal pazarda taksitli olarak açmasını rica debilirsin.Eğer ben almamış olsaydım hiç kaçırmazdım gerçektehn çok güzel ve uygun. ( http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-parca-kare-bone-yemek-takimi-268843063/detay )

Back