• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fıyata nıkah sekerı

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
istanbulda 150 tanesı 80-90 tl civarı nıkah sekerı yapan bı yer arıyorum..bılgısı olan paylasırsa sevınırım kızlar..

istanbulda 150 tanesı 80-90 tl civarı nıkah sekerı yapan bı yer arıyorum..bılgısı olan paylasırsa sevınırım kızlar..
Merhaba;
özel mesaj yazamıyorum henüz.Dediğiniz gibi fiyat aralığında (belki biraz daha üzerinde) Eminönünde bulabilirsiniz sanırım.Buzdolabına yapıştırılan kelebekli magnetler var aklıma gelen...

Canım netten bakabilirsin murat nikah şekerleri diye bir yer var eminönünde siteside link vermek yasak galiba o yüzden sadece site ismini yazayım sekerdavetiye.com bende tesadüfen gördüm nette araştırırken ocakta gidip orda sipariş vercez. Orayla gittim görüştüm nette verdiği fiyatlarla aynı ve kullandığı malzemelerde kaliteli. Belki beğendiğin bişey olur.

canım cok sagol ben de baktım cok uygun ınsallah bakıcam oraya sagol tekrardan

önemli değil canım. Eminönü civarında bu tür şeyleri çok ucuza bulabilirsin, hatta istersen gerekli malzemeleri alıp kendinbile yapabilirsin bu konuda biraz yeteneğin varsa hem daha ucuza gelir. Eminönü'nde her çeşit malzemeyi çok uygun fiyata bulabilirsin.:34:

Back