Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iseler-cizmeler-telefon-eklendi.746664/page-4arkadasar uygun fiuata temiz ikinci el telefon ariyorum lutfen redim paylasin tsk ederim simdiden![]()
yok cnm 50tl dil 43.50tl.ben aldım.siyah samsung yeni gibi.çok güzel.kırmızı de çok iyi durumda.daha açmadım ama bozuk olmadunda eminımEki Görüntüle 1334396 Ornegın gecen gün arkadaslardan bırı bu 3 tlfnu Cook ucuza verdı kaçırdığım ıcın çoook üzüldüm ama kısmet bana degılmıs temiz olduguna rağmen 3 tlfnu sadece 50 tlye sattı böyle bısey olsa sevınırım :)
Hayırlı olsun cnm benim hayrını gor ınsalla tam ıstedıgım ve uygun bı tlfndu kısmet degılmıs cnmyok cnm 50tl dil 43.50tl.ben aldım.siyah samsung yeni gibi.çok güzel.kırmıizı de çok iyi durumda.daha açmadım ama bozuk olmadunda eminım
Eki Görüntüle 1334396 Ornegın gecen gün arkadaslardan bırı bu 3 tlfnu Cook ucuza verdı kaçırdığım ıcın çoook üzüldüm ama kısmet bana degılmıs temiz olduguna rağmen 3 tlfnu sadece 50 tlye sattı böyle bısey olsa sevınırım :)
yok cnm 50tl dil 43.50tl.ben aldım.siyah samsung yeni gibi.çok güzel.kırmızı de çok iyi durumda.daha açmadım ama bozuk olmadunda eminım
asil biz tsk ederz cnm benim senin gibilerde az bulunur dogrusu tekrardan tsk ederim cnmklyeopatra ve
merabalar çok teşekkür ederim ikinize de.....Telefonlar hakikaten sıfır gibiydi....Arkadaşım güle güle kullan, merabalar senden az sonra istedi telefonları ama sana kısmetmiş....Hakikaten siyah zaten sıfır, çünkü oğlum hiç kullanmadı onu...Keza kırmızı Samsung da öyle ikisi de çalışıyor....Nokıa da belki çalışır, şarj aletini bulamadım... İkiniz de çok dürüstsünüz...Bir arkadaş kırık telefona 20 tl istemiş...Sonra da benim sıfır telefonu 10 tl ye saymış....:)) Kleopatra arkadaş gerekli cevabı vermişsin, ben yeni gördüm teşekkür ederim. Ben her zaman indirim yaparım bilen bilir.....
![]()
Beğendiğin bir şey olursa konularımda haberim olsun, her zaman yardımcı olurum canım....Eşe dosta sorayım ben sana ücretsiz yolluycam bulursam....asil biz tsk ederz cnm benim senin gibilerde az bulunur dogrusu tekrardan tsk ederim cnm
cok tsk ederim cnm benim dusunmen yeterli allah razi olsun sayfana bakiyorum cocuktan firsat buldukca cnmBeğendiğin bir şey olursa konularımda haberim olsun, her zaman yardımcı olurum canım....Eşe dosta sorayım ben sana ücretsiz yolluycam bulursam....![]()