uygun fiyata cep telefonu

nasıl bişi düşünüyorsun eski tarzda mı
elimde bir tane beyaz renkli modelını hatırlamıyorum bakmam lazım kameralı dokunmatık var yedekte duruyor düşünür müsün

Nokıa 1100 hiç bir sorunu yok sadece kapak kısmındaki yapışkan etiketi yok 20 tl şarjıyla birlikte veriyorum
20141206_104423.jpg
20141206_104450.jpg
20141206_112555.jpg

sony xperia arc s bu telefonun 2. eli var.
telefon evde beğenirsen resim atacam. 8 megapisel çok güzel bi telefon

Eklentiler

• SO-01C_front.jpg
    SO-01C_front.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 88
Hepinİze ayrı ayrı tşk ederim kusura bakmayın geç gırıyorum kızım 3aylık ve iki böbreğinde taş olduğu için cok ağlıyor otuzdan pek fırsatım olmuyor hakkınızı helal edın öyle normal tlfn arıyorum samsung e250 olabılır uygun olsun babamın tlfnu boZulmus ona almk ıstıyorum tabı kullanışlı yıpranmasın bızde yiyenimde ıstıyorum uygun fıyataa varsa al dedi tekrar hepinize tşk ederım

image.jpg
Ornegın gecen gün arkadaslardan bırı bu 3 tlfnu Cook ucuza verdı kaçırdığım ıcın çoook üzüldüm ama kısmet bana degılmıs temiz olduguna rağmen 3 tlfnu sadece 50 tlye sattı böyle bısey olsa sevınırım :)

Eki Görüntüle 1334396 Ornegın gecen gün arkadaslardan bırı bu 3 tlfnu Cook ucuza verdı kaçırdığım ıcın çoook üzüldüm ama kısmet bana degılmıs temiz olduguna rağmen 3 tlfnu sadece 50 tlye sattı böyle bısey olsa sevınırım :)
yok cnm 50tl dil 43.50tl.ben aldım.siyah samsung yeni gibi.çok güzel.kırmızı de çok iyi durumda.daha açmadım ama bozuk olmadunda eminım

Eki Görüntüle 1334396 Ornegın gecen gün arkadaslardan bırı bu 3 tlfnu Cook ucuza verdı kaçırdığım ıcın çoook üzüldüm ama kısmet bana degılmıs temiz olduguna rağmen 3 tlfnu sadece 50 tlye sattı böyle bısey olsa sevınırım :)

yok cnm 50tl dil 43.50tl.ben aldım.siyah samsung yeni gibi.çok güzel.kırmızı de çok iyi durumda.daha açmadım ama bozuk olmadunda eminım

klyeopatra klyeopatra ve merabalar merabalar çok teşekkür ederim ikinize de.....Telefonlar hakikaten sıfır gibiydi....Arkadaşım güle güle kullan, merabalar senden az sonra istedi telefonları ama sana kısmetmiş....Hakikaten siyah zaten sıfır, çünkü oğlum hiç kullanmadı onu...Keza kırmızı Samsung da öyle ikisi de çalışıyor....Nokıa da belki çalışır, şarj aletini bulamadım... İkiniz de çok dürüstsünüz...Bir arkadaş kırık telefona 20 tl istemiş...Sonra da benim sıfır telefonu 10 tl ye saymış....:)) Kleopatra arkadaş gerekli cevabı vermişsin, ben yeni gördüm teşekkür ederim. Ben her zaman indirim yaparım bilen bilir.....:nazar::nazar::nazar:

klyeopatra klyeopatra ve merabalar merabalar çok teşekkür ederim ikinize de.....Telefonlar hakikaten sıfır gibiydi....Arkadaşım güle güle kullan, merabalar senden az sonra istedi telefonları ama sana kısmetmiş....Hakikaten siyah zaten sıfır, çünkü oğlum hiç kullanmadı onu...Keza kırmızı Samsung da öyle ikisi de çalışıyor....Nokıa da belki çalışır, şarj aletini bulamadım... İkiniz de çok dürüstsünüz...Bir arkadaş kırık telefona 20 tl istemiş...Sonra da benim sıfır telefonu 10 tl ye saymış....:)) Kleopatra arkadaş gerekli cevabı vermişsin, ben yeni gördüm teşekkür ederim. Ben her zaman indirim yaparım bilen bilir.....:nazar::nazar::nazar:
asil biz tsk ederz cnm benim senin gibilerde az bulunur dogrusu tekrardan tsk ederim cnm

Back