- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bak biz de seviniriz bunaBeni bu siteden engelleyin banlayin birşeyler yapın.Birdaha hesap açmamı da engelleyin.Bagimli oldum çıktım.Eskisi gibi uzaktan sadece yorumları okumak istiyorum.
Bak biz de seviniriz buna.
Şu yoruma küfür etsemde gonderselerGönderiyolar gönderiyolar geliyosun kahvepembe napalımNişanlın olan kocandan inatla ayrılmayışının da temelinde aynı sebep yatıy
Bence edebinle git.Şu yoruma küfür etsemde gonderseler
Benim mental sağlık dile gelse bunlari derdi slfjfkfksjfBeni bu siteden engelleyin banlayin birşeyler yapın.Birdaha hesap açmamı da engelleyin.Bagimli oldum çıktım.Eskisi gibi uzaktan sadece yorumları okumak istiyorum.
Et tabi seviyen o da , onlar siteden gönderse de ben seni avukatLARımla birlikte yalvar yakar o mahkemede zırlatsam. Senden aldığım parayla da Lösev’den alışveriş yapsamŞu yoruma küfür etsemde gonderseler
Ağzına sağlık kuzumEt tabi seviyen o da , onlar siteden gönderse de ben seni avukatLARımla birlikte yalvar yakar o mahkemede zırlatsam. Senden aldığım parayla da Lösev’den alışveriş yapsamHadi bakalım.
Muneye yaz sana link atacaktırBeni bu siteden engelleyin banlayin birşeyler yapın.Birdaha hesap açmamı da engelleyin.Bagimli oldum çıktım.Eskisi gibi uzaktan sadece yorumları okumak istiyorum.
Evet, gelemeyecek sekilde gonderilmek istiyorKahve Pembe değil mi?
Sövmeden gonderelim arkadasi yoksa fena sövecekKahve Pembe değil mi?
Ip değiştirip geri gelirIPden ban oluyor sanirimKazen
Gelmemek istiyorsa ugrasmaz diye dusundumIp değiştirip geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?