- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.530
- 33
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Üyeden hoşlanmıyorsanız görmezden gelme butonunu kullanabilirsiniz, kalp kırmaya gerek yokBak biz de seviniriz buna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyeden hoşlanmıyorsanız görmezden gelme butonunu kullanabilirsiniz, kalp kırmaya gerek yokBak biz de seviniriz buna.
Net ugraşır bence kimlik bilgilerine ulaşıp üyelik işlemi mernis kontrolunde yapılırsa ancak o zaman gelemezGelmemek istiyorsa ugrasmaz diye dusundum
Iyi de o zeka gerektiriyor.Ip değiştirip geri gelir
Iyi de o zeka gerektiriyor.
3 .Üyelik yükleniyor....Beni bu siteden engelleyin banlayin birşeyler yapın.Birdaha hesap açmamı da engelleyin.Bagimli oldum çıktım.Eskisi gibi uzaktan sadece yorumları okumak istiyorum.
Peki.Üyeden hoşlanmıyorsanız görmezden gelme butonunu kullanabilirsiniz, kalp kırmaya gerek yok
Daha düğün sonrası olaylar var. Hamilelik var ohooooGitme pembis. Daha dugunde yasayacagin kayanana rezaletini fln anlatacaksin. Merakla bekliyorum.
Tamam bir yere kadar anlıyorum ama bayramda fazla kaçırmışım,ne yapmam gerek diye de konu açılmaz be pembişim.Bu arada bir üye kırıcı olduğumu söylemiş ama buradaki en masum yorumlardan biri benimki olabilirdi.Neyse,kırdıysam affola.Sorunlarim vardı.Herkese söyleyemedim burada kimseyi tanımıyorum yakın arkadaşıma bile anlayamadıkları mi yazmistim.Suan rahatsiz oldum.Normalde detaylı birşey anlatmam kimseye bu kadar
Nisanlın olan kocan çok iyi yaGönderiyolar gönderiyolar geliyosun kahvepembe napalım Nişanlın olan kocandan inatla ayrılmayışının da temelinde aynı sebep yatıyo bak .
nuranka bunun için konu açmanıza, konuyu da alakasız olmasına rağmen bdvye açmanıza gerek yoktu.Beni bu siteden engelleyin banlayin birşeyler yapın.Birdaha hesap açmamı da engelleyin.Bagimli oldum çıktım.Eskisi gibi uzaktan sadece yorumları okumak istiyorum.