üyeliğime giremiyorum

bu kadar telaş yapmanıza gerek yok.
sitede yaşadığını sorunlar bölümünde bu konuyla ilgili topik açıldı oraya yazın derdinizi.
elbette çözülür neden bu kadar evham yaptınız:26::26:

Yok olmamıştır tatlım. Telden girme pc den dene. Ben o şekilde hallettim sakin ol.

sitede yaşadığını sorunlar bölümünde bu konuyla ilgili topik açıldı oraya yazın derdinizi.
elbette çözülür neden bu kadar evham yaptınız:26::26:

siteye 2 gündür giremiyorum ilgileninn !!
en az 200 mesaj attım ilgilenen yoook

Arkadaşım valla bende benim sorunum sanıyordum;( doğum tarihim saçma birşey olmuş;( düzenlenmiyor da;( giriş yapana kadar canım çıktı;(

doğum gününü biz düzenleyemiyoruz zaten.bende iletişime geçtim ama henüz düzelmedi.sanırım şu sitede yaşanan sorunu çözmeye çalışıyorlar.zamanla onu da düzeltirler.yeniden çökmesin de site

siteye 2 gündür giremiyorum ilgileninn !!
en az 200 mesaj attım ilgilenen yoook

arkadaşım bir dur bir sakin ol ya

cok önemli bir konu falan mı vardı açacağınız yani ben bu telaşı anlayamadım
.

.

alıstım bu siitesiz yapamamm 2 gündür aglamaktan hoss oldummmmmm
neden sifre gelmio hotmailime falan söyler misiniz yönetim nerde yarıdmcı olsun banaa

neden sifre gelmio hotmailime falan söyler misiniz yönetim nerde yarıdmcı olsun banaa

nasıl yani gerçekten ağladınız mı siteye giremediğiniz için asıl üyeliğiniz neydi peki

.

yok canım öyle deme ilk önce bende siteye giremedim şifremi kaç defa kontrol ettim olmadı sonra 15 dk beklemek zorunda kaldım yeni şifre talep ettim bu defa o 15 dk dolmadı onun dolmasını bekledim de tekrar giriş yaptım yazarken bile yoruldum yavvv
he bi de dün giriş yapamadım zaten dün sorun çıkmış.insan sinirleniyor ister istemez her şey düzgün olsun istiyor ondan yani konu sahibinin böyle olması normal bence

Ben de giremiyordum sıfırladım şifreyi

mail de gelmio sifre mifre bana girilmiyooooooooooo

Siteye başka mail adresiyle kayıt olmuş olabilir misin? Maillerine bak derken, ben KK'dan gelen eski maillerine bak demek istemiştim, belki bir önceki şifren yazıyordur eski bir emailde.

site çökmüş canım zor toparlamışlar.
hala da uğraşıyorlar. bu gibi sorunlar bir çoğumuzda oluştu ama yavaş yavaş hallediliyor.

siteye alıştıgımızı doğru da bu kadar telaş etmesi bence normal değil ya:26:

Son düzenleme:
Siteye başka mail adresiyle kayıt olmuş olabilir misin? Maillerine bak derken, ben KK'dan gelen eski maillerine bak demek istemiştim, belki bir önceki şifren yazıyordur eski bir emailde.

yokyok cnm bitane hotmail var benimde..
bunu kocanın hotmailden actım nolur yönetim yardım etttttttttttttttt

ben de direk geldi şifre talep ettim.üyeliklerde sorun var şu an ondan mail gelmiyordur.başka mail adresine gelmediğinden eminsiniz dimi.bide giriş yaparken orda şifreni mi unuttun fln var.oraya tıklayın direk ordan şifre talep edin.

en az 200 kere denedim ,, mail gelmio sifre falan girmiyor daaaaaaaa

Teşekküler Sosyolog34. Acaba bu sorun ile ilgili bir başlık açsak mı, yoksa yetkililer burada görür mü?

şu an teknik sorun adı altında bi konu başlığı var.ama yaşanılan sıkıntıdan dolayıdır diye düşünüyorum.sıkıntı gidince mutlaka eski haline dönecektir.o yüzden tekrar konu açmak yerine açılan konu başlığı altına sıkıntıları yazarsak ordan daha hızlı sonuç alırız.

Sitede yaşadığını sorunlar bölümünde bu konuyla ilgili topik açıldı oraya yazın derdinizi.
Elbette çözülür neden bu kadar evham yaptınız:26::26:

o topike kazen açıklama yazmış
demekki sorun çook büyükmüş
hala çalışıyorlarmış

yokyok cnm bitane hotmail var benimde..
bunu kocanın hotmailden actım nolur yönetim yardım etttttttttttttttt

:102: Yönetiiim Aloo, yönetiiiim

Şaka bir yana, kesin görürler canım, merak etme. Asıl şifrenle girince bize de bir el sallarsın artık, bakalım sen kimmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…