Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam hanımlar bugün transferin birinci günü ve 4 adet sigara içtim ki ben 1.5 paket içen biriydim 4 benim için bıraktım gibi bişey suçlamamaktan mahvettim kendimi sigara içenler bu süreci nasıl yönettiniz
selam hanımlar bugün transferin birinci günü ve 4 adet sigara içtim ki ben 1.5 paket içen biriydim 4 benim için bıraktım gibi bişey suçlamamaktan mahvettim kendimi sigara içenler bu süreci nasıl yönettiniz
Bırakma sürecindeydim benim süreç sürekli uzadı şimdi şimdi derken hiç ummadığım anda hazırlıksız oldu diyebilirim kendimi çok kötü hissediyorum zaten içmem daha offf
Bırakma sürecindeydim benim süreç sürekli uzadı şimdi şimdi derken hiç ummadığım anda hazırlıksız oldu diyebilirim kendimi çok kötü hissediyorum zaten içmem daha offf
Bende sigara içerdim transferden 1 gün önce bıraktım ama keşke daha önce bıraksaymışım 10 gün boyunca öksürüp balgam çıkarmaktan fetüsün düşüp tutmadığını düşündüm artık o denli balgam ve öksürük oldu zararlı bence içmeyin embriyoya da zararlı