üyeliğime giremiyorum

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.853
698
yönetim üyeliğime giremiyorum 2 gündür ilgilenir misinizz

Son düzenleme:
yönetim üyeliğime giremiyoruuuuummmmmmmmmmmmm 2 gündür ilgilenir misinizzzzzzzzzzzzzz

:44::44::44::44::44::44::44:

yönetim üyeliğime giremiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2 gündür ilgilenir misinizzzzzzzzzzzzzz

Bir önceki passwordunu hatırlıyor musun? Update olunca eski password'e dönmüş site. Ben denedim öyle girdim. Yok olmadı şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre yap kendine.

Bu arada site son 3 gündür fena takılıyor, hep donuyor. Yalnız benim için mi bu böyle, herkes için mi geçerli?

cnm mail falan gelmiyo kafayı yedim 2 gündür 200 msj attım yönetim ilgilenmiyooooooooo

herkes girebiliyo ben neden giremiyorummmmmmmmm

en az 200 tane msj attım ilgilenen yok , 2.üyelik damgası yicem
site çökmüş mü anlamadım ki 2 gündür nolduysaaaaaaaaaaaa

evet maalesef site çökmüş ve eylül ayına mı ne dönülmüş
benimde doğum günüm 1 nisan diye gözüküyor
ördeğe tıkladığımda sadece twetty25 çıkıyo sinirden patlıycam düzelsin artık
ayrıca arkadaş listem boş ve beğenilerim sanki düşmüş

sen girebiliosun ben üyeliğim girmiyoo diyorummmmmmmm

cnm mail falan gelmiyo kafayı yedim 2 gündür 200 msj attım yönetim ilgilenmiyooooooooo

Hadi ya...son kullandığından bir önceki şifreni hatırlamıyorsun değil mi? Bir geriye dönüş var sitede. Avatarlar, arkadaşlar falan da gitmiş.

Sen kendi maillerine bak bi, kayıtlı bildirilerde bir önceki şifren var mı.

mail gelmiyo siteden kaynaklı sanırım

hotmailime sifre falan gelmiyo üyeligimi yardım edin yöneticilerrrrrrrr

yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Arkadaşım valla bende benim sorunum sanıyordum;( doğum tarihim saçma birşey olmuş;( düzenlenmiyor da;( giriş yapana kadar canım çıktı;(

Arkadaşım valla bende benim sorunum sanıyordum;( doğum tarihim saçma birşey olmuş;( düzenlenmiyor da;( giriş yapana kadar canım çıktı;(

gene sen girmissinn ben 2 gündür sinir krizi gecirdim
yönetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet bende de donuyor sanırım yaşanılan sorundan dolayı donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…