yönetim üyeliğime giremiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2 gündür ilgilenir misinizzzzzzzzzzzzzz
ilgililere msj attın
yönetim üyeliğime giremiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2 gündür ilgilenir misinizzzzzzzzzzzzzz
Bir önceki passwordunu hatırlıyor musun? Update olunca eski password'e dönmüş site. Ben denedim öyle girdim. Yok olmadı şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre yap kendine.
Bu arada site son 3 gündür fena takılıyor, hep donuyor. Yalnız benim için mi bu böyle, herkes için mi geçerli?
en az 200 tane msj attım ilgilenen yok , 2.üyelik damgası yicem
site çökmüş mü anlamadım ki 2 gündür nolduysaaaaaaaaaaaa
evet maalesef site çökmüş ve eylül ayına mı ne dönülmüş
benimde doğum günüm 1 nisan diye gözüküyor
ördeğe tıkladığımda sadece twetty25 çıkıyo sinirden patlıycam düzelsin artık
ayrıca arkadaş listem boş ve beğenilerim sanki düşmüş
cnm mail falan gelmiyo kafayı yedim 2 gündür 200 msj attım yönetim ilgilenmiyooooooooo
Hadi ya...son kullandığından bir önceki şifreni hatırlamıyorsun değil mi? Bir geriye dönüş var sitede. Avatarlar, arkadaşlar falan da gitmiş.
Sen kendi maillerine bak bi, kayıtlı bildirilerde bir önceki şifren var mı.
Arkadaşım valla bende benim sorunum sanıyordum;( doğum tarihim saçma birşey olmuş;( düzenlenmiyor da;( giriş yapana kadar canım çıktı;(
gene sen girmissinn ben 2 gündür sinir krizi gecirdim
yönetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
;(;(;:küçük kafalarimda yok;( smaller;(
Bir önceki passwordunu hatırlıyor musun? Update olunca eski password'e dönmüş site. Ben denedim öyle girdim. Yok olmadı şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre yap kendine.
Bu arada site son 3 gündür fena takılıyor, hep donuyor. Yalnız benim için mi bu böyle, herkes için mi geçerli?
şimdi ben napıcam üyeliğim kayıpmı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?