• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey baba tacizi psikologda ortaya çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İstanbul'da yaşayan ev hanımı Zeynep İ. (38), davranışları değişen 14 yaşındaki kızı S.İ.'yi psikoloğa götürünce acı gerçekle karşılaştı. S.İ., psikoloğa üvey babası Erdoğan H. (44) tarafından defalarca tacize uğradığını anlattı. Küçük kız "Beni o adamdan kurtarın" deyince polise haber verildi.
Sitene Ekle
uvey-baba-tacizi-psikologda-ortaya-cikti-6586720.Jpeg

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre, Zeynep İ. ile kızı S.İ. 10 yıl önce Erdoğan H. ile birlikte yaşamaya başladı. Çiftin bu süreçte bir erkek çocukları oldu. 3 yıl önce kızı S.İ.'nin davranışlarında değişiklik olduğunu fark eden anne Zeynep İ., onu psikoloğa götürmeye karar verdi. S.İ., psikoloğa yaşadıklarını anlatınca herkes şoke oldu. Bunun üzerine psikolog, konuyu polise bildirdi. Küçük kız, tacizin devam etme ihtimali üzerine devlet yurduna yerleştirildi. Psikolojik destek tedavisi başlatıldı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonunda üvey baba Erdoğan H. hakkında "çocuğun cinsel istismarı ve yaralama" suçlarından 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkemede ifade veren Erdoğan H. ise suçlamaları reddetti. Tanık olarak dinlenen anne Zeynep İ. ise "Erdoğan H.'nin kızıma cinsel amaçlı dokunduğunu düşünmedim. Kızım da bana böyle bir olaydan bahsetmedi. Ben kızımın anlattığından emin olamadığım için şikâyetçi olmadım" dedi. Küçük kız devlet yurduna yerleştirilirken üvey babaya "cinsel istismar"dan 9 yıl hapis istendi.
http://www.milliyet.com.tr/uvey-baba-tacizi-psikologda-ortaya-gundem-2189774/

kocasından vazgeçememiş ama canın parçasından hemen...

Kocam yapmaz sendromu demek yine

Kızım tahrik etmiştir dememiş en azından
Yakında bu cümleyi de kurarlar koca sevdalıları

şer...z sapık!rabbimden bulsun bu kadın cezasını,evlat düşmanı!

Annenin saçını başını yolmak istiyorum. Allah cezanızı versin hepinizin.

Şerefsiz adam dürtülerine sahip çıkamamış gücü yetim kızına yetmiş çürüsün hapishanede

En aci olanda boyle bir durumda kizin annesine gidemeyecek olmasi. Tabi kizin annene zarar veririm diye tehdit edilme unsuru da var.

Back