- 11 Nisan 2007
- 86.612
- 507.657
- 1.223
hee aynen öle yanıyür![]()
Bizim başlığı değiştirip alevli bişeylermi yapsan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee aynen öle yanıyür![]()
Konuya tam vakıf olamadım. Tam olarak nerde geldim ben aklına
ayıp oluyo ama o mali rafa kalktı eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeBizim başlığı değiştirip alevli bişeylermi yapsan?
ayıp oluyo ama o mali rafa kalktı eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme![]()
![]()
Konu diyete geçmiş geç kaldım galibaYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo![]()
kim o tirbiyesiz
tak etmiş canlarına ütü,çamaşır bulaşık..isyan başlatmışlar.bizdemi başlatsak dedimKonuya tam vakıf olamadım. Tam olarak nerde geldim ben aklına![]()
konu ismini değiştirmiyom kiYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo![]()
televizyon sehpasına tozla adımı yazabilirim istersenizYoh yoh gayette pasaklıyız![]()
konu ismini değiştirmiyom ki![]()
siz hangi topiksinizYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo![]()
güreşe doymayan pehlivanlar nasılNiye amayazarık büyükler değişir
![]()
Buyrun yıkama zamanı gelmiş perdenin hazin sonuhayır yani ne güzel yaşayıp gidiyorduk ne vardı zırt pırt kirlenecek
![]()
gayet temiz duruyo bence yıkanmamalı,deterjan israfıBuyrun yıkama zamanı gelmiş perdenin hazin sonuhayır yani ne güzel yaşayıp gidiyorduk ne vardı zırt pırt kirlenecek
![]()
sanırım bende geriden geliyorum adaptasyon sorunu yaşıyorum şuan tam anlamıylaKonu diyete geçmiş geç kaldım galiba![]()
Hıh hava atıyor birdeben harıl harılım ama![]()
Aynen bencedeBizim başlığı değiştirip alevli bişeylermi yapsan?
Anka sen takımlarda mısın hala, değilsen bizim sayfaya bekleriz taze kan lazımKonu diyete geçmiş geç kaldım galiba![]()
Mesaj at yönetime istediğin başlığı kuzum. Evet güzel bir isim bul çok dikkat çeksinkonu ismini değiştirmiyom ki![]()