- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
eflal sen misin?Nasılsın sidelya
Çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eflal sen misin?Nasılsın sidelya
Dizi çıkmış gri esfoman sarti da vardı sanki vütü tamamda bıyık kısmı fosss
buralar bana göre değil o vakit.bıkıksız hatun severim.saçlar hergün taranıp yüz nemlendirilicek.haftada üç gün yüz bakımı önemlieşofmana gelince sakın çamaşırsulu olmasın oDizi çıkmış gri esfoman sarti da vardı sanki v
doğru bildineflal sen misin?
Evet canım benim. Çok şükür bende iyiyim. Azcık kilo aldım yineeflal sen misin?
Canikomdoğru bildin
Aynen öyle dendi çamaşır su yu değmiş olacak sanırım o çamaşır suyu da dikkatsizlikten değmiş olacak yani sürekli temizlik yapildigindan değilburalar bana göre değil o vakit.bıkıksız hatun severim.saçlar hergün taranıp yüz nemlendirilicek.haftada üç gün yüz bakımı önemlieşofmana gelince sakın çamaşırsulu olmasın o
vışşşCanikom
Ayenn kzuu bende sirke ve şampuan ile silerim yağmur yağında leke hemen bırakmıyorSampuanli suyla dene bide
Sagol canım büyüyor şükür. Sen gibi iki deli oğlanla uğraşıp duruyorum.Evet canım benim. Çok şükür bende iyiyim. Azcık kilo aldım yine
Bebeğin büyümüş maşaallah
benim kadar olamazSagol canım büyüyor şükür. Sen gibi iki deli oğlanla uğraşıp duruyorum.
Ya ben de çok kilo aldım dana gibiyim.
Aynen öyle dendi çamaşır su yu değmiş olacak sanırım o çamaşır suyu da dikkatsizlikten değmiş olacak yani sürekli temizlik yapildigindan değil
Sagol canım büyüyor şükür. Sen gibi iki deli oğlanla uğraşıp duruyorum.
elalis bunalımlarda buhran geçiriyo bi buçuk aydır inzivaya çekildiElalis nerde peki
Oyy iki erkekSagol canım büyüyor şükür. Sen gibi iki deli oğlanla uğraşıp duruyorum.
Aynen sayfaya gel canım hadi, kasmıyoruz sakin sakin gidiyoruz, hatta fazla sakinbenim kadar olamaz
gel bizim topiğe menü bildir
Kafa dinliyor azElalis nerde peki
ben harıl harılım amaOyy iki erkek
Bende birden aldım yine 6 ayda hop
Aynen sayfaya gel canım hadi, kasmıyoruz sakin sakin gidiyoruz, hatta fazla sakin
Kafa dinliyor az
Hararetli alav alav anlamında mı?ben harıl harılım ama
hee aynen öle yanıyürHararetli alav alav anlamında mı?