• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

20190703_102935.jpg
Oyuncak silah yanlış anlaşılmasın 😂 ona da karşıyım da😝 neyse konumuz bu değil 😂

şu manzaraya karşı ayakları uzatıp kahve içcen miss :KK70: :KK70: :KK70:

Nego Nego dil altı hapını aldın mı bacım sen :KK70: :KK70:
Kahve içerken nereden başlasam duygusu göz ununde film şeridi gibi önce biseyelri katliyorsunu

Sonra süpürge açarım diyorsun ..sonra sildim mi miş gibi diyorsun bir bakiyorsun vakit geçmiş herşey aynı

Ben de 2 gundur hastayim garibim esim aksam geldi yemek yok. Dışarda yedik... mitfak 🙈 2 gün el değmeyince tahmin edersiniz.... eşim sağolsun makinayı boşalt topla, bi de tencereleri yıkamış 🙈
Ay nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi misler gibi mitfağım. Kadir var ben de sanırım ihtiyaç duyduğumda en azından.

Antepfistikli seviyordun heral yada güllü mu🤣🤣
Yok canım hiç bisekilde hiç bi dondurmayı yemem ister maraş olsun ister marka ister hazır ister ev yapımı ister patısserie olsun oldu bitti kendimi bildim bileli sevmem. Cocukken almak istediklerinde cıkss der gecerdim dondurmacının önünden halada öleyım :işsiz:
Bide pasta vs üstünde tarcin ve hindistan cevizi dısında baska bisey olursa sıyurırırm ustunden yada yemem. Ancak içine iyice dövup koyulacak özelliklede asuremin üzeri cevizsiz olur sıyırır koyarım yemem.

Günaydın herkese...
Ben dün gece katıldım size...
28 yaşımdayım 1 balparmak cankızım var...
Evdeyim şuan...
Kk bana çok karışık geliyor konuşmaları yakalayamazsam k.bakmayin olur mu..
Katılmaya çalışırım ama 💃
Evet canim cok karisik. Hos geldin aramizaaa 😍hıncını kaybetme kadin!

Ben de 2 gundur hastayim garibim esim aksam geldi yemek yok. Dışarda yedik... mitfak 🙈 2 gün el değmeyince tahmin edersiniz.... eşim sağolsun makinayı boşalt topla, bi de tencereleri yıkamış 🙈
Ay nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi misler gibi mitfağım. Kadir var ben de sanırım ihtiyaç duyduğumda en azından.
Gecmiş olsun simdi nasılsın eşininde ellerine saglık 😊

Back