- 8 Nisan 2017
- 56.973
- 299.995
- 698
Sana geldiğimde sen otur ben alırım suyu dedim ya o araAnaaa benim mutfağımı ne zaman çektin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana geldiğimde sen otur ben alırım suyu dedim ya o araAnaaa benim mutfağımı ne zaman çektin
Kahve içerken nereden başlasam duygusu göz ununde film şeridi gibi önce biseyelri katliyorsunu
Hıh pıh zıh ve kriz
orayı ateşe verirsen belkiHiç umut yok mu ya
hık hık dedi gitti efomHıh pıh zıh ve kriz
Yok canım hiç bisekilde hiç bi dondurmayı yemem ister maraş olsun ister marka ister hazır ister ev yapımı ister patısserie olsun oldu bitti kendimi bildim bileli sevmem. Cocukken almak istediklerinde cıkss der gecerdim dondurmacının önünden halada öleyımAntepfistikli seviyordun heral yada güllü mu
Bende tavugun gögus kısmın severim balıktada hamsi bide ton balıgıno özellikleet tavuk delisi olarak sabah ogle aksam yerimm ve asla bıkmamm
Oh oh sefan olsun canimms
Evet canim cok karisik. Hos geldin aramizaaa hıncını kaybetme kadin!Günaydın herkese...
Ben dün gece katıldım size...
28 yaşımdayım 1 balparmak cankızım var...
Evdeyim şuan...
Kk bana çok karışık geliyor konuşmaları yakalayamazsam k.bakmayin olur mu..
Katılmaya çalışırım ama
Gecmiş olsun simdi nasılsın eşininde ellerine saglıkBen de 2 gundur hastayim garibim esim aksam geldi yemek yok. Dışarda yedik... mitfak 2 gün el değmeyince tahmin edersiniz.... eşim sağolsun makinayı boşalt topla, bi de tencereleri yıkamış
Ay nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi misler gibi mitfağım. Kadir var ben de sanırım ihtiyaç duyduğumda en azından.
efo tam çamaşır makinenin üstünde kir mi var diycektim ,benim laptopun ekranındaki kirmiş meğerEki Görüntüle 2284582 Oyuncak silah yanlış anlaşılmasın ona da karşıyım da neyse konumuz bu değil
Aramıza hoş geldinGünaydın herkese...
Ben dün gece katıldım size...
28 yaşımdayım 1 balparmak cankızım var...
Evdeyim şuan...
Kk bana çok karışık geliyor konuşmaları yakalayamazsam k.bakmayin olur mu..
Katılmaya çalışırım ama
Gunaydin fistikim uyumusum valla ancak yazabildimm zombiden halliceyim sen nasilsinn :)Günaydın kadınlar klubunun guzellerii nasılsınız