hee aynen öle yanıyür
Konuya tam vakıf olamadım. Tam olarak nerde geldim ben aklına
ayıp oluyo ama o mali rafa kalktı eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeBizim başlığı değiştirip alevli bişeylermi yapsan?
ayıp oluyo ama o mali rafa kalktı eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme
Konu diyete geçmiş geç kaldım galibaYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo
kim o tirbiyesiz
tak etmiş canlarına ütü,çamaşır bulaşık..isyan başlatmışlar.bizdemi başlatsak dedimKonuya tam vakıf olamadım. Tam olarak nerde geldim ben aklına
konu ismini değiştirmiyom kiYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo
televizyon sehpasına tozla adımı yazabilirim istersenizYoh yoh gayette pasaklıyız
konu ismini değiştirmiyom ki
siz hangi topiksinizYakıcı diyet olamaz mı millet tonla para döküyo
güreşe doymayan pehlivanlar nasılNiye amayazarık büyükler değişir
Buyrun yıkama zamanı gelmiş perdenin hazin sonuhayır yani ne güzel yaşayıp gidiyorduk ne vardı zırt pırt kirlenecek
gayet temiz duruyo bence yıkanmamalı,deterjan israfıBuyrun yıkama zamanı gelmiş perdenin hazin sonuhayır yani ne güzel yaşayıp gidiyorduk ne vardı zırt pırt kirlenecek
sanırım bende geriden geliyorum adaptasyon sorunu yaşıyorum şuan tam anlamıylaKonu diyete geçmiş geç kaldım galiba
Hıh hava atıyor birdeben harıl harılım ama
Aynen bencedeBizim başlığı değiştirip alevli bişeylermi yapsan?
Anka sen takımlarda mısın hala, değilsen bizim sayfaya bekleriz taze kan lazımKonu diyete geçmiş geç kaldım galiba
Mesaj at yönetime istediğin başlığı kuzum. Evet güzel bir isim bul çok dikkat çeksinkonu ismini değiştirmiyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?