- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 40
Ay yarıldım gülmektenOrhan baba kolumuzu kaldırdığımız gibi bulur bizi :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yarıldım gülmektenOrhan baba kolumuzu kaldırdığımız gibi bulur bizi :))))
Evdeki bütün temizlik malzemelerini hiç ediyorum diyosun
Buyruuuun hoş geldin şekerim 1500. üstsüz okuyan arkadaşımızsın hediyemiz varBaşlığı üstsüz gezenler diye okudum :)
Allah uzun ömür versin canım benim. Burcun ne burcuun :)Aminnnn inşallah Allah razı olsun canım bende 35 oldum
Reklam için uzattık deriz herkes blendax kızı olur ,farkımız olsun azcıkKoltuk altlarımızın durumunu görmezler inşallah
olsun oda uydu banaBuyruuuun hoş geldin şekerim 1500. üstsüz okuyan arkadaşımızsın hediyemiz var
Fazla dikkat çekiyosun yapmaaa memnun oldumm bende başından beri chocolitayım.Ben de tanıtayım kendimi.adım pınar.eski nickim malipina. Burda kızlar bana mali der hep.evliyim çocuk yok.şu ara işsizim.anlıycanız hürgeneralim
Yanlışlıkla üstsüzler kampına dönmez inşallah burasıBuyruuuun hoş geldin şekerim 1500. üstsüz okuyan arkadaşımızsın hediyemiz var
Şuan üstünde ne var inceeeolsun oda uydu bana
Ben üstsüzde geziyorum arada evde :) üstsüz dediysem sütyemsiz yani
Amin canım cümlemize de bizede inşallah oğlak canım burcumAllah uzun ömür versin canım benim. Burcun ne burcuun :)
Bayılır işte ne güzel,Orhan baba kolumuzu kaldırdığımız gibi bulur bizi :))))
Sonumuzu hayırlı görmüyorum ben hicmet yakında işkence fotoları üstsüz fotolara döncekYanlışlıkla üstsüzler kampına dönmez inşallah burası
Vallahi pijamalarım var:) gayet sünepeyim şu andaŞuan üstünde ne var inceee
Tutardık kokuşmuş koltuk altlarımızla orhan babayı aah ah ne güzel olurduBayılır işte ne güzel,
UUuu demek pijama he kalpli mi neyli yoksamVallahi pijamalarım var:) gayet sünepeyim şu anda
Bende teraziyim ölçüyorum sürekli her şeyi simetri de var bende tam uyumluyum burcumlaAmin canım cümlemize de bizede inşallah oğlak canım burcum
Bencede canım kampa ilk gelecek olanda ağır memelerim memelerim diyen biri vardı kesin ı ilk gelirSonumuzu hayırlı görmüyorum ben hicmet yakında işkence fotoları üstsüz fotolara döncek