• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme sistem diode ile epilasyona başladım :)

Ben 15 gün önce ilk seansıma gitmiştim. Kendimi bildim bileli hep jilet kullanan bi insanımdır. Daha ilk seansta koltuk altımdakilerin yarısından çoğu gitti. Bildiğimiz püsüssüz ve yumuşacık oldular. Çok şaşırdım ilk seansta böyle sonuç vermesine :))) Ütülemeyi öneriyorum kesinlikle

canım ben ocak ayında diod lazere tüm vücut için başladım ilk sean sonrasında yaklaşık 10 gün gibi bir süre sonra dökülmeler başladı genital bölgemdeki kıllar daha koyu olduğu için özellikle orda acayip dölükmeler oldu saç kıran gibi bir görüntü var yani şubattada ikinci seansıma gittim bakalım bekleyip görelim neler olacak
Şekerim sonuçlar nasıl oldu? Gerçi ben mart başında alexandrite lazer uygulama yapan bir yere başladım...Fiyatıyla ilgili biraz tereddütlerim var da...rica etsem özelden bana hangi bölgeleri kaç paraya yaptırdığını yazabilir misin?

merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.

Bende 3.seansımı yaptırdım gecen gün ve soğutucu fan uyguladıgı ıcınmıs sanırım dokulme olmadı hala,ama ben bunu bahane ettiklerını dusunuyrm bide her gıttıgımde bana krem vs satmaya calısıyrlar işte almazsan dökülmez kremlerın fıyatıda 80-90 dan aşağı değil güvenmiyrm artık !!!!:47:

Ben de ütüleme yatırıyorum 3 seans gittim acı yok cidden kızlar sadece genital ve koltuk altında aşırı ısınma hissi oluyor onun dışında 0 acı diyebilirim.:21:

Canlarım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım. Kıl köklerimi yakma işiymiş benimkide. Diod lazer dedi ama yaptırdığım özel hastane. çok çokkkkkkkkkkkkkk acıyo valla. Ne yalan söyliyim. 4 seans gittim. 8e kadar yolu var döküldüğü kadr artık. Kalınlar gitti ama

Arkadaşlar ben de vucudumda çıkan isilik gibi sivilceler için cilt doktoruna gittim ve o da kesin sonuç olarak lazer önerdi. Ancak kalın tüyler yani kıla dönmüş tüyler için diode kesinlikle çözüm deil. Kalın tüyler için alexandrite kullanmalısınız kesinlikle. Diode ütüleme yönetimi ayva tüylerde sonuç veriyor. Gittiğim poliklinikte de hiç bir lazerin %100 sonuç vermeyeceğini, max %80 azalacağını söylediler. Zaman içinde ayda 1 gitmek yerine 3 ayda bir, 6 ayda bir şeklinde seas aralıkları açılıyor. Diode için de aynısı geçerli. Yüzde yüz çözüm diye teklif yapanlara kesinlikle itibar etmeyin.

benim üçüncü seansım oldu bariz dökülmeler var tabi ama bunu zaman gösterecek yani uyku dönemindekilerde çıktıktan sonra hala çıkma devam ediyorsa işte o zaman şüphe ederim benimki de bitme garantili ama tabi ayva tüyler kalıyo onları zaten cildin nefes alması için bırakıyoruz onlarıda alırsak işte o zaman ciltte sıkıntılar başlar dediler dur bakalım sonuçlar nasıl olacak

Arkadaşlar ben de vucudumda çıkan isilik gibi sivilceler için cilt doktoruna gittim ve o da kesin sonuç olarak lazer önerdi. Ancak kalın tüyler yani kıla dönmüş tüyler için diode kesinlikle çözüm deil. Kalın tüyler için alexandrite kullanmalısınız kesinlikle. Diode ütüleme yönetimi ayva tüylerde sonuç veriyor. Gittiğim poliklinikte de hiç bir lazerin %100 sonuç vermeyeceğini, max %80 azalacağını söylediler. Zaman içinde ayda 1 gitmek yerine 3 ayda bir, 6 ayda bir şeklinde seas aralıkları açılıyor. Diode için de aynısı geçerli. Yüzde yüz çözüm diye teklif yapanlara kesinlikle itibar etmeyin.

arkadaslar ben 15 gun once ılk seeansıma gıttım... kalın tüylerde bikini ve koltuk altında resmen yarı yarıya bır azalma oldu... bana da azalmalar kalın tuylerde ayva tüylere gore daha hızlı gibi geldi... bakalım ıelrleyen gunlerde nasıl olacak...

ya ben üçüncü seansa girdim tamam dökülmeler falan ok ama dökülen yerlerden incecik falan çıktı şimdi onlarda döküldü muhtemelen bi daha çıkmıcak yani olması gereken bu benim kafamı kurcalayan şey cihazı seans sonrası gizlice kontrol ettim diod ultra sense 500 yazıyordu veeeee made ın chına ya delircem ben ne yapayım ne diyeyim şimdi oraya ne olur yardım edin

Merhaba,
Ben 2 senelik bir araştırma sonrası lazer epilasyona başladım. Ütüleme teknolojisi, makine SOPRANO XLi , son çıkan model. Piyasada çok Çin malı cihaz var. Orijinal cihazın üzerinde Alma Lasers yazar. Altında da modeli yazar. Benim cihazımda Soprano XLi yazıyor. Tavsiyem çok iyi araştırarak gitmendir. Ama dediğim gibi üstünde muhakkak yazar. Alma Lasers değilse Çin Malıdır diyorlar zaten.

bende 3 sene önce diod lazer yaptırdım ...çok araştırma yaptım öncesinde tabi...diod alexsandrayt lazere göre daha derine atış yapar ..diod 8nm derine iner .ben tüm vucut girdim o zaman 1 seansı 500 tl ydi..4 seans girdim sonra taşındık ordan bırakmak zorunda kaldım...ama o dört seans bile bana o kadar fayda ettiki bacaklarımı 2 ayda bir alıyorum artık...batıklar bitti ve kıl kökleri nokta nokta belli olurdu o görüntü kalmadı...önceden ağda yapardım ertesi gün bacaklarıma el sürsem sanki dikenler var gibiydi...şimdi kaymak gibi çok rahatım:9:..kardeşim alexandra yt lazere nerdeyse 9 sean gitti ama benimki kadar erken sonuç almadı...hala gidiyor...herkesin tercih meselesi tabi...benimde makina ismi ALMA idi..acı oluyordu sadece genital bölgede..bide kaş arasına attırdım orda acı oldu...yani yanıma hissi...ha kaş arasınada 4 seans attırdım şimdi hiç çıkmıyor...kollar inceldi...genital bölge seyreldi...tam biterdi belki ama ben yarım bıraktım ..bu arada konuyu açan arkadaşada haksızlık yapılmış bence..:34: herkese tüysüz kılsız ömürler dilerim :1::51::34:

bende 3 sene önce diod lazer yaptırdım ...çok araştırma yaptım öncesinde tabi...diod alexsandrayt lazere göre daha derine atış yapar ..diod 8nm derine iner .ben tüm vucut girdim o zaman 1 seansı 500 tl ydi..4 seans girdim sonra taşındık ordan bırakmak zorunda kaldım...ama o dört seans bile bana o kadar fayda ettiki bacaklarımı 2 ayda bir alıyorum artık...batıklar bitti ve kıl kökleri nokta nokta belli olurdu o görüntü kalmadı...önceden ağda yapardım ertesi gün bacaklarıma el sürsem sanki dikenler var gibiydi...şimdi kaymak gibi çok rahatım:9:..kardeşim alexandra yt lazere nerdeyse 9 sean gitti ama benimki kadar erken sonuç almadı...hala gidiyor...herkesin tercih meselesi tabi...benimde makina ismi ALMA idi..acı oluyordu sadece genital bölgede..bide kaş arasına attırdım orda acı oldu...yani yanıma hissi...ha kaş arasınada 4 seans attırdım şimdi hiç çıkmıyor...kollar inceldi...genital bölge seyreldi...tam biterdi belki ama ben yarım bıraktım ..bu arada konuyu açan arkadaşada haksızlık yapılmış bence..:34: herkese tüysüz kılsız ömürler dilerim :1::51::34:

Aynen :))))) 4 seans gittim, bacaklarım çıkmaz oldu :) genital ve koltukaltı sanırım daha geç sonuç verecek ama olsun, ben de memnunum :)

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. 5 seans diod lazere gittim çok acılı olana. Kıl köklerini yakma yöntemine ama aynı duruyo pek azalma olmadı.. Aleksandıra geçmeyi düşünüyorum sonra inceler kalınca da dioda geri dönmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bi eksisi olur mu ?? :44::44:

Back