• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme sistem diode ile epilasyona başladım :)

bana ultrason jelini sürüp makinayla ütü yapar gibi geçtiler yani ütüleme sisteminin adıda ordan geliyor ütü yapar gibi ben bir dahaki seansıma giderken makinaya bir bakayım makinayı incelemek aklıma gelmemişti

benimkide aynen öyle önce jeli sürüyo soğutuyo sonra makinayı gezdiriyo o ara inanılmaz acıyo. sıcak bişey

benimkide aynen öyle önce jeli sürüyo soğutuyo sonra makinayı gezdiriyo o ara inanılmaz acıyo. sıcak bişey

benim sadece ayak bileklerim acıdı ve bikini bölgesi inanılmaz acıdı ağrı eşiğinden kaynaklanıyor sanırım yada tüylerin kalınlık ve siyahlığından bilemiyorum makinayı tutuyolar ben fırlıyorum yat diyolar ben yine ayakta öyle böyle bitecek diyolar ama dur bakalım daha ikinci seansımı yaptırdım ama gözle görülür şekilde dökülmeler oldu diod ütüleme sistemi sanırım iyi bir seçim oldu benim için

benim sadece ayak bileklerim acıdı ve bikini bölgesi inanılmaz acıdı ağrı eşiğinden kaynaklanıyor sanırım yada tüylerin kalınlık ve siyahlığından bilemiyorum makinayı tutuyolar ben fırlıyorum yat diyolar ben yine ayakta öyle böyle bitecek diyolar ama dur bakalım daha ikinci seansımı yaptırdım ama gözle görülür şekilde dökülmeler oldu diod ütüleme sistemi sanırım iyi bir seçim oldu benim için

bi krem var eczanelerde bulabilirsin biraz pahalı ama değer . emla küçük küçük tek tek alyorum ben. biraz hafifletiyo. aynen katılıyorum çok acıyo yaaa.kabus gibi. ama benimde 3. seans olacak döküldü baya o sevindiriyo:) geri çıkmazlarsa

bi krem var eczanelerde bulabilirsin biraz pahalı ama değer . emla küçük küçük tek tek alyorum ben. biraz hafifletiyo. aynen katılıyorum çok acıyo yaaa.kabus gibi. ama benimde 3. seans olacak döküldü baya o sevindiriyo:) geri çıkmazlarsa
ya ben zaten eczacı teknisyeniyim canım kremide biliyorum da lazere bir etkisi olur mu diye sürmek istemedim gerçi gittiğim yerede sormadım ama bu sefer sorayım bakalım

Evet canim biliyorum lazere baslamadan agda yapmadan once kullaniyodum genital bolgeye lazere etkisi olur olmaz bilmiyorum sorup ogrenecegiz bakalim

Kızlar merhaba ben 11 seans kol altım ve genitale alexe gittim bir hastanede. altlarda hiç kalmadı diyebilirm ama üstlerde inceldiler baya ama hepsi duruyor gibi 11 seans ya dile kolay verdiğim paraya deymedi. Kol altım tamamen bitti gibi tek tük çıkanlar var. Alexi bıraktım geçen ay ütülemeye sistem diodeye başladım. Ancak bazı bölgelerim dökülmedi acaba bu makina iyi değilmiki. alex ile hepsi dökülüyordu 3 ay sonra çıkıyordu bu ütülemeden sanki memnun kalmadım gibi. bakalm ikinci seansımada girim öyle gidişata karar vericem olmadı alexe dönüş yapıcam. bu arada ütüleme bende felaket acıya sebep oldu sizdede oldumu? alex ile çok daha az acı hissediyordum

kızlar merhaba ben 11 seans kol altım ve genitale alexe gittim bir hastanede. Altlarda hiç kalmadı diyebilirm ama üstlerde inceldiler baya ama hepsi duruyor gibi 11 seans ya dile kolay verdiğim paraya deymedi. Kol altım tamamen bitti gibi tek tük çıkanlar var. Alexi bıraktım geçen ay ütülemeye sistem diodeye başladım. Ancak bazı bölgelerim dökülmedi acaba bu makina iyi değilmiki. Alex ile hepsi dökülüyordu 3 ay sonra çıkıyordu bu ütülemeden sanki memnun kalmadım gibi. Bakalm ikinci seansımada girim öyle gidişata karar vericem olmadı alexe dönüş yapıcam. Bu arada ütüleme bende felaket acıya sebep oldu sizdede oldumu? Alex ile çok daha az acı hissediyordum

canım senin kıl yapından ve ten renginden de geç sonuç veriyo olabilir

ben de bugun basladım diode ile tüm vücut epilasyona...agrı kılların kalın oldugu bölgeler hariç sııfır... agrıyan bölgelerde katlanılmayacak bir ağrı değil yanı sinek ısırıgı gıbı derler ya öyle :) 8 seansım var bakalım nasıl sonuçlanacak:)

bikini bölgesın de agrı hissdince kremden bana da bahsettiler... ikinci seansa bikini bölgesını kremleyip gideceğim artık :)

bikini bölgesın de agrı hissdince kremden bana da bahsettiler... ikinci seansa bikini bölgesını kremleyip gideceğim artık :)

emlayı biliyorum ben ama hiç bişey sürme dediler sonra orayı yakıp leke bırakabiliyormuş 2 gün önce gittim 3. seansıma korku panikle girdim odaya başka bir bayan ilgilendi benle bu sefer güzel güzel başladı ben dayanıyorum bişey yok ayaklarda falan bikini bölgesine doğru ilerleyince benim bacaklar titriyo allahım ne güldüm sonra o halime :1: kız merak etme benim için acıtmıyor dediler falan desede nafile taki bikini bölgesine başlayana kadar o kadar rahat oldu ki bu sefer yani bacaklarıma nasıl dayanabildiysem bunada dayandım yani bakalım görcez dökülmeler nasıl olacak

çok acıyo yaaa. Katlanılacak bişey değil ama biraz daha sabredicem artık başladık.bide dozu yükselttiler kremin hiç bi faydası olmadı

emlayı biliyorum ben ama hiç bişey sürme dediler sonra orayı yakıp leke bırakabiliyormuş 2 gün önce gittim 3. seansıma korku panikle girdim odaya başka bir bayan ilgilendi benle bu sefer güzel güzel başladı ben dayanıyorum bişey yok ayaklarda falan bikini bölgesine doğru ilerleyince benim bacaklar titriyo allahım ne güldüm sonra o halime :1: kız merak etme benim için acıtmıyor dediler falan desede nafile taki bikini bölgesine başlayana kadar o kadar rahat oldu ki bu sefer yani bacaklarıma nasıl dayanabildiysem bunada dayandım yani bakalım görcez dökülmeler nasıl olacak

ayy leke kalıyorsa bnde kullanmam canım... en korktugum sey o lekeler :) haberdar edin lütfen seans sonralarını biz yolun basındakıler için motivasyon oluyor :)

ayy leke kalıyorsa bnde kullanmam canım... en korktugum sey o lekeler :) haberdar edin lütfen seans sonralarını biz yolun basındakıler için motivasyon oluyor :)

yani canım acıdan kaçıyoruz ama sonrasını düşünerek katlanmamız lazım yani ben riske girmek istemedim açıkçası kimi sür seansa girmeden iyice temizle dedi ama ben riske girmedim

yani canım acıdan kaçıyoruz ama sonrasını düşünerek katlanmamız lazım yani ben riske girmek istemedim açıkçası kimi sür seansa girmeden iyice temizle dedi ama ben riske girmedim

aynen canım ben de gelecegı düşünüp sıkıcam dişimi her ihtimale karsı sürmemek daha mantıklı..iyi yapmışşsın sende

Back