anladığım kadarıyla aleksandra vücut tüylerine diot lazer yüze iyi geliyor öyle mi?
Evet benim bildiğimde böyle canım, ama kimse birşey yazmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladığım kadarıyla aleksandra vücut tüylerine diot lazer yüze iyi geliyor öyle mi?
hala ütülemeden medet mi umuyorsunuz ben yüzümü 10 seans gittim hiç fyda görmedim şimdi yeni bir yere başladım endiag die bir lazer varmiş sadece plastik cerrahların olduğu merkezlerde oluyormuş o sisteme girdim 2 seansım ama bu kadar etkili olduğu tahmin etmemiştim mükemmel bir şey...........
Zehra hanim bende yüzüme nd yag cihazina basladim bugun cok tereddutluyum alexle yuzumu mahvettiler cunku. Siz kac seanstir gidiyorsunuz birde yüzede uygulama yaptiriyormusunuz
nd yag ile benim kuzenim yüzüne yaptrıdı hiiç memnun kalmadı hemde 2 sene boyunca devam etti..ondan öncede bi yere gidiyodu zaten orada da 6 ay falan devam etmişti,gittiği yer kapandığı için yarım kalmıştı..anlican 2,5 sene boşuna para verdi ve o ışınlara maruz kaldı...gerçi herkesin cilt yapısı farklı ama genelde pek memnun kalınmadığını da duymuştum..bence tek çare iğneli epilasyon yüz için..bende bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırmıştım bacağımdan memnun kaldım ama koltuk altımdan memnun değilim..
Merhaba arkadaslar ben tum vucut icin gidecegm ama yuzumde ole cok yok saydim uc tana kil var siyah onlari makasla kesiyrm koparrsamm cogalirmis ama korkuyrm simdilik uc tane sizce daha cogalir mi ne yapmaliyimBende igneli yaptirmaya gittim.. merkezdeki uzman tuyler cok yayilmis igneliyle bunlari bitirmek 3 seneyi bulur nd yagla biraz azaltalim sonra igneliyle bitiririz dediler. Valla hic sormayin 2 senedir alexle yuzumu mahvettiler simdi yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum o zaman soprano utulemeyemi gecsem ayni merkezde sopranoda var. Kafam cok karisti valla
Epilasyon cihazları konusu leb-i derya bir konudur. Ancak lazer sistemleri soprano ve diğer çin malları olarak ayrılamaz. Neden Soprano konusunda bu kadar reklam yapıyorsunuz? Diode lazerin zaten efendisi bellidir. Arada 3-8 hz. frekans farkı yüzünden soprano ne zaman çaya çorbaya limon oldu ki? Ütüleme bir patent olmadığı için de çok iyi markaların da ütüleme cihazları bulunmaktadır. Bence bu güzel forum sitesini gereksiz reklamlarla yanlışa yöneltmeyelim.
saygılar
ya dermatologum alexandr en iyisi ütüleme en eski teknoloji dedi iyice kafam karıştı
soprano diod ütüleme en yeni teknoloji diye alexandri acıdan yaptıramadım, diod ütüye gittim ben. çok memnun kalmıstım.
kaç seans gittiniz hangi bölgenize? bitti mi pekii? başka bi dermatologa daha randevu aldım onunla görüşücem
8 seans gittim, 7. seansta kollar bacaklar çoktan bitmişti, genital kalmıştı, 8 seans sonunda heryer bitti, genitalde ufak tefek var ama sağlık açısından kalması taraftarıyım birazcık. isterseniz sadece genital ek seans alabilirsiniz dediler 125TL mi neydi, almadım. 1 sene oldu, 2 kere jilet yaptım minik kalanlara o kadar. kol - bacak - kolaltı hiç tüy kalmadı çok sükür.
Hangi şehir ve neresi peki? Bir de genitale mesela kalanlar içib ağda yapılsa tekrar çıkar mı diğerleri?:26:
İğnelinin adı itici geliyo...iğneden pek hoşlanmam da... o nasıl oluyo ki batırıyolar mı bildiğin...valla deneme atışı fikri iyi...ama ne kadar sürede sonuç alabilirim ve anlayabilirim mesela?kollarım esmer, tüyler de ince, bacaklarım daha beyaz ve kalın koyu renk tüylü...peki canım sen hangi bölgede deneme yaptırmamı tavsiye edersin?
ya arkadaşlar bir konuyu anlayamadım.. diot lazerle ütüleme aynı şey mi.. ben bugün yaptırdım.. makinanın üzerinde diot yazıyodu atış yaptıktan sonra sıcak bişeyle üstünden geçti.. kafam karıştı.. şimdi ütüleme yaptırmış mı oldum yoksa sadece diot lazer mi yaptı? yardım lütfen canlarım..