• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme sistem diode ile epilasyona başladım :)

hala ütülemeden medet mi umuyorsunuz ben yüzümü 10 seans gittim hiç fyda görmedim şimdi yeni bir yere başladım endiag die bir lazer varmiş sadece plastik cerrahların olduğu merkezlerde oluyormuş o sisteme girdim 2 seansım ama bu kadar etkili olduğu tahmin etmemiştim mükemmel bir şey...........:49:

Zehra hanim bende yüzüme nd yag cihazina basladim bugun cok tereddutluyum alexle yuzumu mahvettiler cunku. Siz kac seanstir gidiyorsunuz birde yüzede uygulama yaptiriyormusunuz

Zehra hanim bende yüzüme nd yag cihazina basladim bugun cok tereddutluyum alexle yuzumu mahvettiler cunku. Siz kac seanstir gidiyorsunuz birde yüzede uygulama yaptiriyormusunuz

nd yag ile benim kuzenim yüzüne yaptrıdı hiiç memnun kalmadı hemde 2 sene boyunca devam etti..ondan öncede bi yere gidiyodu zaten orada da 6 ay falan devam etmişti,gittiği yer kapandığı için yarım kalmıştı..anlican 2,5 sene boşuna para verdi ve o ışınlara maruz kaldı...gerçi herkesin cilt yapısı farklı ama genelde pek memnun kalınmadığını da duymuştum..bence tek çare iğneli epilasyon yüz için..bende bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırmıştım bacağımdan memnun kaldım ama koltuk altımdan memnun değilim..

nd yag ile benim kuzenim yüzüne yaptrıdı hiiç memnun kalmadı hemde 2 sene boyunca devam etti..ondan öncede bi yere gidiyodu zaten orada da 6 ay falan devam etmişti,gittiği yer kapandığı için yarım kalmıştı..anlican 2,5 sene boşuna para verdi ve o ışınlara maruz kaldı...gerçi herkesin cilt yapısı farklı ama genelde pek memnun kalınmadığını da duymuştum..bence tek çare iğneli epilasyon yüz için..bende bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırmıştım bacağımdan memnun kaldım ama koltuk altımdan memnun değilim..

Bende igneli yaptirmaya gittim.. merkezdeki uzman tuyler cok yayilmis igneliyle bunlari bitirmek 3 seneyi bulur nd yagla biraz azaltalim sonra igneliyle bitiririz dediler. Valla hic sormayin 2 senedir alexle yuzumu mahvettiler simdi yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum o zaman soprano utulemeyemi gecsem ayni merkezde sopranoda var. Kafam cok karisti valla :(

Bende igneli yaptirmaya gittim.. merkezdeki uzman tuyler cok yayilmis igneliyle bunlari bitirmek 3 seneyi bulur nd yagla biraz azaltalim sonra igneliyle bitiririz dediler. Valla hic sormayin 2 senedir alexle yuzumu mahvettiler simdi yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum o zaman soprano utulemeyemi gecsem ayni merkezde sopranoda var. Kafam cok karisti valla :(
Merhaba arkadaslar ben tum vucut icin gidecegm ama yuzumde ole cok yok saydim uc tana kil var siyah onlari makasla kesiyrm koparrsamm cogalirmis ama korkuyrm simdilik uc tane sizce daha cogalir mi ne yapmaliyim

Kızlarr bende başladım sonunda ama inanılmaz acıyo yapılırken.emla krem sürüp gittim yine acıdı etkisini göstermedi sanırım. Makinanın ısmıni tam bilmiyorum ama diod dediler yaptırdığım yerden. Ilk seansım bitti. Bende çok araştırdım inşallah pişman olmam. özel bi hastanede yaptırıyorum. Size tavsiyem kuaförlerde ve güzellik merkezlerinde yaptırmayın ama daha da önemli olan makina tabi. Bide sorun ıpl ise kesinlikle uzak durun

Epilasyon cihazları konusu leb-i derya bir konudur. Ancak lazer sistemleri soprano ve diğer çin malları olarak ayrılamaz. Neden Soprano konusunda bu kadar reklam yapıyorsunuz? Diode lazerin zaten efendisi bellidir. Arada 3-8 hz. frekans farkı yüzünden soprano ne zaman çaya çorbaya limon oldu ki? Ütüleme bir patent olmadığı için de çok iyi markaların da ütüleme cihazları bulunmaktadır. Bence bu güzel forum sitesini gereksiz reklamlarla yanlışa yöneltmeyelim.
saygılar

Ütüleme Epilasyon denilen uygulama şekli soprano lazer cihazlarıyla oluyor sadece, malesef diğer uzakdoğu cihazlarıyla insanlar kandırılıyor halen bu başlıkda bu yüzden insanlar birbirini uyarıyor bence patent vs gibi laflar kullanarak sizin reklam yaptıgınız açık "beyefendi"!

ya dermatologum alexandr en iyisi ütüleme en eski teknoloji dedi iyice kafam karıştı:50:

Alexandirte en eski teknolojidir yüzde tüyü sakal yapar o doktorun elinde o makina vardır ondan öyle demiştir:)

soprano diod ütüleme en yeni teknoloji diye alexandri acıdan yaptıramadım, diod ütüye gittim ben. :53: çok memnun kalmıstım.

kaç seans gittiniz hangi bölgenize? bitti mi pekii? başka bi dermatologa daha randevu aldım onunla görüşücem

kaç seans gittiniz hangi bölgenize? bitti mi pekii? başka bi dermatologa daha randevu aldım onunla görüşücem

8 seans gittim, 7. seansta kollar bacaklar çoktan bitmişti, genital kalmıştı, 8 seans sonunda heryer bitti, genitalde ufak tefek var ama sağlık açısından kalması taraftarıyım birazcık. isterseniz sadece genital ek seans alabilirsiniz dediler 125TL mi neydi, almadım. 1 sene oldu, 2 kere jilet yaptım minik kalanlara o kadar. kol - bacak - kolaltı hiç tüy kalmadı çok sükür.

8 seans gittim, 7. seansta kollar bacaklar çoktan bitmişti, genital kalmıştı, 8 seans sonunda heryer bitti, genitalde ufak tefek var ama sağlık açısından kalması taraftarıyım birazcık. isterseniz sadece genital ek seans alabilirsiniz dediler 125TL mi neydi, almadım. 1 sene oldu, 2 kere jilet yaptım minik kalanlara o kadar. kol - bacak - kolaltı hiç tüy kalmadı çok sükür.

Hangi şehir ve neresi peki? Bir de genitale mesela kalanlar içib ağda yapılsa tekrar çıkar mı diğerleri?:26:

Hangi şehir ve neresi peki? Bir de genitale mesela kalanlar içib ağda yapılsa tekrar çıkar mı diğerleri?:26:

sanmıyorum ağdaya izin vermezler :44: özelden mesaj attım buradan da yazayım, istanbul bakırköyde bi merkeze gidiyorum. :) mesajda adını yazdım, burada yazmıyorum o yüzden :54:

merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.

arkadaşlar 2 sene önce 2 seans genital 2 seans koltukaltı 1 seans bacağa gittim yarım kaldı çünkü hamile kaldım ama böyle bi rahatlık olamaz iyiki yaptırmışım 2 seansta tek tük genital hamileyken çok işime yaradı hele bacak hala zorla çıkıyo sanki her kıl arasında bikaç santim var çok şaşırdım gerçekten yarım bırakmama rağmen bu arada esmerim tüylerim de siyah
tek eksisi acıtıyor hele genitalde dişimi sıktım yani o iki seans 10 dk sürüyo ama değermiş şimdi alex arıyorum ütüleme falan hikaye bence arkadaşım 4 seans oldu gittiği bi değişiklik yok diyo

kızlar sordum doktoruma benimki kıl köklerini yakma işlemiymiş diod ama. ütüleme değilmiş. çok az kaldı bu kadar beklemiyordum

İğnelinin adı itici geliyo...iğneden pek hoşlanmam da...:53: o nasıl oluyo ki batırıyolar mı bildiğin...valla deneme atışı fikri iyi...ama ne kadar sürede sonuç alabilirim ve anlayabilirim mesela?kollarım esmer, tüyler de ince, bacaklarım daha beyaz ve kalın koyu renk tüylü...peki canım sen hangi bölgede deneme yaptırmamı tavsiye edersin?

canım ben ocak ayında diod lazere tüm vücut için başladım ilk sean sonrasında yaklaşık 10 gün gibi bir süre sonra dökülmeler başladı genital bölgemdeki kıllar daha koyu olduğu için özellikle orda acayip dölükmeler oldu saç kıran gibi bir görüntü var yani şubattada ikinci seansıma gittim bakalım bekleyip görelim neler olacak

ya arkadaşlar bir konuyu anlayamadım.. diot lazerle ütüleme aynı şey mi.. ben bugün yaptırdım.. makinanın üzerinde diot yazıyodu atış yaptıktan sonra sıcak bişeyle üstünden geçti.. kafam karıştı.. şimdi ütüleme yaptırmış mı oldum yoksa sadece diot lazer mi yaptı? :(yardım lütfen canlarım..

bana ultrason jelini sürüp makinayla ütü yapar gibi geçtiler yani ütüleme sisteminin adıda ordan geliyor ütü yapar gibi ben bir dahaki seansıma giderken makinaya bir bakayım makinayı incelemek aklıma gelmemişti

Back