• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütüleme lazere başladım doğru mu yaptım:( bilenler nolur cvp verin

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
kızlar ya ben bugün ütüleme lazere başladım içim sıkılıyo valla doğru mu yaptım bilmiyorum.daha önce bir kere alex sandle mı ne o cihazla yaptırmıştım ve felaket iyi sonuç almıştım 1 haftada tüm kıllar dökülmştü ve sonra çok geç ve az çıkmıştı ama gittiğim yer kapandı şansıma bende başka biyer buldum ordada diyot ütüleme varmış biraz denk gelişe başlamış oldum.cidden dedikleri gibi ağrısız ben alexte kıvranmıştım resmen acıdan ütülemede hiç canım yanmadı diyebilirim ama dökülme az mı olur sonuçları nedir kullanan memnun kalan varmı lütfen yardım edin pişman olcam diye çok korkuyorum 5 seanslık paket aldım tüm vücüt bi de:s

Ben 3.seansımı yaptırdım. Daha önce dıod lıghtsheer yaptırmıştım. Onda daha çabuk sonuc almıştım
Gecen seansa gıttıgımde çok az döküldüğünü söylerdim. Normal dedıler. %20fılan dökülme oldu toplamda
Bakalım 3.seasımda ne olacak
Ama bazen bende ümitsizliğe kapılmıyor değilimm

Ben 3.seansımı yaptırdım. Daha önce dıod lıghtsheer yaptırmıştım. Onda daha çabuk sonuc almıştım
Gecen seansa gıttıgımde çok az döküldüğünü söylerdim. Normal dedıler. %20fılan dökülme oldu toplamda
Bakalım 3.seasımda ne olacak
Ama bazen bende ümitsizliğe kapılmıyor değilimm

hadi yaaa valla bende niyeyse bi ümitsizim ben dedim orada ben alexandraya gittim tamamına yakını dökülmüştü ilk seansta fln diye bu cihazda hemen okdr sonuç beklemeyin ama uzun vadede çok memnun kalcaksınız fln dediler inş doğrudur:s

mrb arkadaşlar ben ütülemede 4 seansı tamamladım şehir fırsatlarından indirimli paketten almıştım 8 seanslık.ben şuanlık çok memnunum ilk 3 seansta pek bişey bekleme dediler ama bende dökülmeler daha ilk seanstan itibaren başladı.tahminimce 7 8. seansta tamamen biter

Bana öyle bile demediler ama 3 seans yaptırdım anca %20azalma oldu olmadı
Yapan bayan normaldir dedi inşallah öyledir :26:

mrb arkadaşlar ben ütülemede 4 seansı tamamladım şehir fırsatlarından indirimli paketten almıştım 8 seanslık.ben şuanlık çok memnunum ilk 3 seansta pek bişey bekleme dediler ama bende dökülmeler daha ilk seanstan itibaren başladı.tahminimce 7 8. seansta tamamen biter

nereye gittiğini özelden yazabilir misin acaba?

hangi şehirdesin bilmiyorum ama bana da yazabilir misin nereye gittiğini?

ya bende basladim bacaklarim icin ama isin acikcasi pek umitli degilim dokulme cok cok cok az oldu.kadin bana 12 seansta %90 azalir dedi,zaten hic bir yontemle sifirlanmaz dedi.bilmiyorum gitmeye basladim 6 seans parasi odendi bakalim eger bi gelisme olursa yazarim,dedigim gibi hic umudum yok.aci hic yoktu nerdeyse.alex te baya canin aciodu diod a gore.ama alexle 6 seansta genital bolgemde baya iyi sonuc aldim izmirde yaptirmistim,simdi her gittigimde ugruyorum.bakalim bacaklar nolcak dioid le

Back