• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek dert sayılmaz ama lazerle ilgili bi fikir verebilirseniz çok mutlu olucam

Lazer epilasyon yaptiriyorum ben de ama ara islem yapilmaz yasaktir jilet kesinlikle atilmaz bi faydasini goremezsiniz ya makasla kisalticaksiniz ya da tiras makinesiyle.. Bana oyle soylediler ve gercekten denedim gordum ilk aylarda sikinti cektim ama sonra azaldikca faydasini gordukce degiyor bence..

Faydasını bi de ben görseydim artık. Hangi cihaz sizin ki canım, bi de kaçıncı seanstan sonra etkisini gördünüz

Faydasını bi de ben görseydim artık. Hangi cihaz sizin ki canım, bi de kaçıncı seanstan sonra etkisini gördünüz
Alexcendrit olmasi lazim yanlis yazdiysam kusura bakmayin, ucuncu seanstan sonra dokulmeler gozle gorulur sekilde oldu bolum bolum tabi.. Yalniz dokulen yerlere bile jilet vurmuyorum ben seansa giderken dikkatli sekilde dokulmeyen yerlere vuruyorum. Jilet o kadar kotu yani..

ben yüzüme yaptırıyorum ama öyle hemen bitmiyo. iki sene oldu ben başlayalı
Evet ya :mad::110:yüzdekiler lanet malesef.Ben de çene bölgesi için gittim 5-6 seans sonra iğneliye başladım. O da olmadı şimdi diod lazere başladım. Bezdim ama ya 6-7 senedir var

ben yüzüme yaptırıyorum ama öyle hemen bitmiyo. iki sene oldu ben başlayalı
Evet ya :mad::110:yüzdekiler lanet malesef.Ben de çene bölgesi için gittim 5-6 seans sonra iğneliye başladım. O da olmadı şimdi diod lazere başladım. Bezdim ama ya 6-7 senedir var

Back