Ütü....:(

merve69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
131
0
46
İstanbul
bayanssulusmilearkadaslar konuyu nereye acayım dıye cok dusundum ama napayım bulamadım ...arkadaslar ütü yaparken parlatıyorum kumas pantolları ne yapmam lazım ya cok kötu görunuyor ...püf noktası ne bunun bır daha utulerken olmaması ıcın ne yapmalıyım sımdıden tsk ederım bayanssulusmile

Tersinden ütüleyeceksin canım veya ıslak bir tülbent gibi bir şey koyacaksın üzerine. Konunun yeri gerçekten burası değil ama taşırlar sanırım.
Kolay gelsin...

Tersinden ütüleyeceksin canım veya ıslak bir tülbent gibi bir şey koyacaksın üzerine. Konunun yeri gerçekten burası değil ama taşırlar sanırım.
Kolay gelsin...

ama canım tersınden ütüledimi o pantolun ortadakı izi kötu görunuyo ıce dogru turbentte denedım olmadı ohaoldumsmile

tatlım parlamasını önlemek için napılır bilmiyorum ama,parlayan kumaşın üzerine soyulmuş patatesi bölüp sürersen,sonra da elbise fırçasıyla üstünden geçersen düzeldiğini okumuştum kaydirigubbakcemile5

ütü altlıkları var set mikadan onlardan alabilirsin yada kumaş koyarak ütüleyeceksin. ben kumaşla yapamıyorum ama sürekli buharı çalıştırarak ütü yaparım birde öyle dene istersen

Ben kumaş pantolon hiç yıkamam ki:1ninca:
Zaten ceketle ayrı görünüyor renkleri yıkandığında bir kaç kere,o yüzden eşim giydikçe siler üzerinden tülbentle geçerim.Ki eşimde zaten işi gereği takım giymiyor spor giiyiniyor haftada bir en fazla iki kere takım giyer toplantısı varsa;ayda bir iki ayda birde toparlar kuru temizlemeye gönderirim.

Üstüne ıslak tülbent koymalısın tersinden ütülersen zaten olmaz çizgi içe dönük olur...

ütünün ayarını biraz düşürün bide tersten ve bol buharla ütüleyin

Çookkk şanslısın canım

gazete kagidi tülbenti falan bilmem

sadece sicak ütülemekten olur diyebilirim
bazen cok sicak ütülenmediginde kumaslar acilmaz ama yinede
sicak ütülelmek uygun degildir kumasi parlatir
en iyisi etikete uygun bir sekilde ütülemekdir

Tersten ütülemek, ütü izini bozabilir,tekrar çevirirken pantolon yeniden kırışalilir.
Benim uyguladığım yöntem, en ufak sıkıntısını görmedim daha, beyaz renk ıslak tülbenti koy ütüleyeceğin yere öyle ütüle ama tülbentin renk vermemesi için beyaz olması önemli. Tülbent kurudukça yeniden ıslat ütü bitene kadar. Parlama olmuyor hiç, hem de jilet gibi ütü oluyor mis gibi

Kumaş pantolonları fazla yıkamak da rengine zarar veriyor zaten, takım ceketiyle uyumu bozuyor. Ütülemeden önce o ıslak tülbentle bi güzel de silip tozunu al,yıkamana da gerek kalmaz fazla.

zaten takim elbiseler cogunlukla yikanmaz ceketlerin astari bozulur
pantolon ya cok burusur acilmaz yada rengi atar biz kuru temizleme yaparken bile
müsterilere takimlarini mutlaka birlikte temizletmelerini tavsiye ediyoruz
kuru temizlemede bile renk farki oluyor yani yikamada hayli hayli olur

benımkı bu konuda tıtız hemde damatlık pantolonunu parlattım bıraz dıkkat et dedı ama sonra canın sagolsun dedı yıkansın dıyo yıkamaya atıyoruz sılmeyıde kabuletmıyo ama denıyıcem cok tşk ederım hepinize ilginiz için

ne mi yapacaksin benim gibi parlattigin yada bozdugun kiyafetleri ortadan yok edeceksinbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…