ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

ayy cidden merak ettim 60 gömleği kaç günde giyiyor

eşimin 10 gömleği var bence o bile fazla

yani tabii bir de şu var 60 gömlek iki ay eder

yani iki ay çamaşır yıkanmasa da olur

ne bileyim bana çok fazla ve gereksiz geldi

yani gömlek bu birbirlerinden ne kadar farklı olabilirler ki

gönderin kuru temizlemeye 30 ar 30 ar

Canım benim de eşim hassas bu konuda. Biz ütü firmasıyla yıllık anlaştık sadece yıkıyorum ütüye yolluyoruz. Hatta eşimin bir arkadaşı asker mensubu arada onunla da askeriyenin kuru temizlemesine veriyoruz tanesini 2 TL den ütülüyorlar para değil bu kahrı çekmeye de değmez. Ama eğer illa ütü dersen Tefalin Kazanlı ütüsü var arkadaşım yeni aldı 1200 TL den Teknosa da indirime girmiş 650 civarına düşmüş pek mutluydu aldığı için. Ütü ayarı yok kendisi ayarlıyor.

eşimin kıyafetlerini ütülemem
çok istiyorsa kuru temizlemeye versin
oldu ki havamdaysam bir iki parça birşey ütülerim oda kaç çizgi olduğuna bile bakmadan giyer mutlu mutlu

Philips Azurdan şaşmam.
Tefal'le hiç yıldızım barışmadı ütü konusunda :)

Philips Azur tavsiye ederim ama yerinizde olsam kuru temizleme şirketiyle anlaşır verirdim haftalık eşimin giysilerini.
Benim eşimde marka giyer,kalitelidir hepsi, hep takım elbise giyer ve malıda kıymetlidir ama asla böyle davranmaz. ben onca şeyi yıkayıp ütüleyip koyuyorum,sizin eşiniz gibi davransa hiç bakmam gözünün yaşına veririm kuru temizlemeye. Tek gömleği ,tek pantalonu yok ya bu adamın,kibarca söylesin atsın kirliye,başka giysin,kalp kırmaya gerek yok yani çul çaput yüzünden.
Hey maşallah konu hortlamış,bende gayet güzel yazmışım. Hortlatmayın yahu şu konuları Bdv'de konu mu kalmadı da 4 sene evvelki konu hortluyor.

phılıps kazanlı kullanıyorm cok ıyı.
ama utu taktıklerı var utu yapmayı bılmek gerekıyor kotu bı utu de olsa guzel yapardım ben.dıkkatlı utulemenızı onerırım.sıralamaları dıkkatlı takıp edın.her kıyafetın baslangıc ve bıtıs noktası vardır utu yaparken.

Canım hiç uğraşma bence, kuru temizlemeciye ütüye verin jilet gibi yapıyorlar tanesi 2_3 TL den aylık toplu verin yada haftalık daha rahat oluyor,hem biz ne kadar ütülesekte profesyonel ütü gibi olmuyor evde istersen en ala ütüyü al, k. Temizlemecilerin kocaman presli ütü makinaları var kim bilir kaç bar buhar basıyor
Not: noha çok eski konuymuş amma sazanım

dedim ya işi gereği gömleği çok.
gardırobu mağaza gibi zaten giyinme odamız var onun yüzünden.
her gün bir tane gömlek giyiyor canım ertesi gün aynısını giymiyor ben de öyle giyilip dolaba tekrar asmayı sevmiyorum yıkıyorum valla.
annem sağ olsun her geldiğinde 'dur ben şu ölüyü bir kaldırayım' deyip ütülüyor.
ben elimi sürmem ki her sabah hangisini giyecekse kendi ütülüyor.

Neden dışarıda ütületmeyi denemiyor? Beğenmiyorsa kuru temizlemeye verebilir. onlar ütüler.

Niye israrla utuluyorsunuz..
Kalksin cok biliyosa kendi utulesin..
Ya da kuru temizlemeye versin..
Adama bak!

Eşiniz bir yerde haklı sarı sarı lekeler gerçekten kötü oluyor. Bende olursa kendim bile sinirleniyorum.

Ütü markasıyla alakası yok aslında kullanma biçimiyle de çok alakası var. Öncelikle kireç olmaması için mutlaka içme suyu koymalısınız ütüye ya da kaynatıp koyacaksınız. Onun haricinde ütü bittikten sonra içindeki suyu mutlaka dökeceksiniz içinde kalmayacak yoksa içinde toırtu oluyor ve çamaşıra buharla geçiyor. Temizliğini yapacaksınız ben asetonla temizliyorum. bir de limon sürün gözeneklerini açar sonra gözenekler açılınca da su koyup biraz buhar kısmına basın atsın içinde tortu varsa da açılsın.

Benim ütüm phılıps azur son derece memnunum.

Bulmuşta bulmuş yani yapıyosun diye teşekkür edicegine biraz garip olmuş. Benim eşimde de marka takıntısı vardır ama benim ki ütü konusunda değilde temiz kirli olusunda bambaşka takıntılıdır istediği şey dolabinda elinin altında olucak ben de madem öyle istiyosun dedim ve tek bir parça için bile makina çalıştırıp deterjan harciyorum ödesin su elektrik parasını. Sen de git En güzel ütüyü seç yap bakalım o zaman ne bahane bulucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…