ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

aynen öyle canımkonukökten çözüldü yaşasın kurutemizleme

siz halen böyle bir eşle hayatınızı devam ettirmek istiyorsunuz....böyle erkeği ben 1 saat dahi çekemem...acıyorum size....eşiniz sizi bir ütü salonunda ütücü gibi görüyor....halen daha çözüm arıyorsunuz.....biraz dişinizi gösterin....o erkekse sizde kadınsınız...kendinizi ezdirmeyin...ben bırakın 200 milyonluk gömleği....trilyonluk gömlek de olsa...bir bez parçası yüzünden asla sesini dahi yükseltmez..

tatlım buhar kazanlı ütülerden kullanmalısın,ben ütü konusunda beceriksizimdir.
ama buhar kazanlı ütülerden alınca yaptığım ütüye kendim bile inanamadım.hem yormuyor insanı.
onları kullan bence,eşin yine beğenmezse,otursun kendi ütülesin bi zahmet

arkadaşım ütü markası istiyosan ne diye derdim var köşesine konu açıyosun, senin eşinin yaptığı GÖRGÜSÜZLÜK, SAYGISIZLIK ve daha birsürü şey. seni ayağına çağırıp gömlekteki minicik lekenin hesabını sormuş!!! bence de diğer arkadaşlar yorumlarında çok haklılar senin ütünü değil eşini değiştirmen lazım ama kime diyorum ki eşin sana bunu yapıyo ama sen bizi dinlemiyosun bile, burda kaç tane kadın sana diyo ki, eşinin sana bu şekilde davranması yanlış, sen bunu görmezden geliyosun. sonuç olarak kuru temizlemeye vermekle sorununu da kendin çözmüşsün ztn şükür. ee ne diyim ben senin düşmanın değilim, hatta çok sevindim bile senin adına ütü derdinden kurtuldun diye, ona harcıcağın vakti kendine ayırırsın diye. ama burda eşin hatalı bizde sana bunu söyledik, bu arada kullanılan kelimeler belki sert gelmiş olabilir ama yinede bi düşün bence. yani eşinin ütü konusundaki bu tavrı normal mi sence? o beğenmediğin yorumlarda hiç mi haklılık payı yok?

Eşinize bir gömleğin 200 ytl olabilir ama benim kalbim daha mı ucuz ki beni
bir gömlek için kırmakta bir sakınca görmüyorsun ? diye sorun.
Kendisini sevdiğinizi ama böyle yapınca çok üzüldüğünüzü ve size karşı
daha saygılı davranmasını beklediğinizi, yumuşak ama kararlı bir biçimde
söyleyin.

Sizi kırmaya devam edecek olursa, gömleklerini eline verin ,kendisi ütülesin.
Ya da 5 ytl daha verip ütücüye götürsün!

Kimsenin size bu şekilde 'saygısız' davranmaya hakkı olamaz,
eğer sizi bir ütü için bırakacaksa bırakın yolu açık olsun.

Zaten eşini ütü için bırakacak erkeğin ütüden başka bir sorunu
vardır, ütüyü bahane ediyordur.

Son düzenleme:
Ya , ne var şimdi ... Böyle yorum mu yapılır .. Yahu sevgilim bi süre görüşmeyelim diyenlere yaptığınız yorumlara bakın birde böyle konulara yaptığınız yorumlara..Ütüyü bileniniz varsa ya yardıma gitsin ya da hayrına bir ütü markası önersin :)

ay çok beyenmiyosa kendi ütülesin ya da ütülemeye versin ütü meselesine gelince buhar kazanlılar çok iyi oluyo

Bu kadar büyütülür mü ya Kuru temizlemeye verin bence eşinizin kıyafetlerini en iyi yol bence bu.

Bu kadar büyütülür mü ya Kuru temizlemeye verin bence eşinizin kıyafetlerini en iyi yol bence bu.

al benden de o kadar bir ütü için yaşattığı gerilime bak ya!!! gıcık oldum gece gece yüz vermeyin bu kadar yahu ben olsam vallahi o 200 tl verdiği gömleği yırtar atardım görürdü bana ütületmeyi vallahi billahi yapardım bu ne ya !

Bu kadar pahali ve kiymetliyse gomlekleri utucu tutsun. Benim (daha cok esimin )utulerimide haftalik bayan utuluyor.

Yipratma kendini. Ya kiymet bilsin yada cozumunu o bulsun. Bu arada utum philips azur harika bir utu

bir gömleğe 200 lira veren adam bi zahmet beğenmiyorsa ütülemeye versin
sizi kaça tuttu bu arada eş değil de ütücü olarak

Ben bu yakıştırmanızı çok ayıpladım.
Ve birçok kişide beğenmiş.
Şaşırdım!

Konu size böyle bir çağrışım yapsa dahi bunu buraya yazmadan önce,konu sahininde uyandırabilcek pskolojıye düşünseniz keşke!
Ne yapsınlar,bu problem yüzünden yuvamı dağıtsınlar!
Birçok erkekte vardır bu problem.
Ve adam güzel bir ütü alalım demiş,çözüm üretmeye çalışmış.
Bazen anlamıyorum kk kadınlarını.
Çözüm üretmek yerine,konu sahibi basit bir konu yüzünden dahada dolduruyorlar..
Konu sahibi ferahlamak,dertleşmek için konu açıyorsa,ruh hali kötü bir şekilde kapatıyordur pc yi..

Gece gece vallahi güldüm,billahi de güldüm yaa...Haklısın valla..

ben tefal Easy Pressing GV5240 bunu kullanıyorum çok memnunum ayrıca ütünün kireçlenmemesi için suyunu 1 yemek kaşıgı sirke koy işe yarıyor

Son düzenleme:

adam bir gömleğe 200tl veriyo, sen kireçli ütü mü kullanıyosun
al adam gibi bir ev tipi kazanlı ütü bir
ikincisi madem adam para saçıyo
sen de kendini beğendiremediğin ev işlerinde heba etme
tut bir yardımcı kadın yapsın
kızarsa ona kızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…