konu sahibesi içini döküp bizlerden eşine olan tepkiyi ölçüp
sonra eşini savunmaya başlayınca
sorunun yarısı çözülmüş demektir (kk da çok alışageldik bir sona yaklaşılmış demektir bu )
ve kuru temizlemeyle anlaşıldığına görede sorun kökten çözülmüştür
aynen öyle canımkonukökten çözüldü yaşasın kurutemizleme
ne diyeyim sizinde eşinizinde hatta kayınvalidenizinde gözü aydın o zaman
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı
ilk önce dediklerinize bi dikkat edin sizi kaça tuttu filan bilip bilmeden insanları yargılamakta üstünüze yok.bn size eşim beni ütü yapmam için tutmuş ne yapmam gerek diye bi başlık açsaydım söylediklerinizde haklı olabilirdiniz ama bn burda ütü markası istiyorum yargılanmayı diğil.hee bu arada eşim saman alevi gibidir bi kızar sonra kalbimi yeniden kazanmak için yapmadığı şebeklikler kalmaz.annesinin dolduruşuna geldiği için böyle oluyo tabi buda farklı bişeyneyse ben sadece bi memnun kaldığınız bi ütü markası istiyorum
Beğenmiyorsa kendisi ütülesin...
Bu kadar büyütülür mü yaKuru temizlemeye verin bence eşinizin kıyafetlerini en iyi yol bence bu.
bir gömleğe 200 lira veren adam bi zahmet beğenmiyorsa ütülemeye versin
sizi kaça tuttu bu arada eş değil de ütücü olarak
Madem ütünüzü beğenmiyor siz de kuru temizlemeye verin, iki hafta biriktirip 10-15 parça gönderin jilet gibi ütüleyip getirsinler. ,Yaktığınız elektrik ve enerjiyle aynı fiyata gelir.
Bu arada bir ara ütüyü ısıtıp eşinizin suratına basıverin de yaptığı terbiyesizliğin farkına varsın.
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?