Modelini yazar mısınızBütçeniz nedir bilmem ama philips buhar kazanlı ütü var bende. Normal ütü kullanamıyorum artık. O kadar güzel, güçlü, başarılı ve sessiz ki... Kumaşa göre ısıyı kendi belirler, asla kumaşı yakmaz, açık unutsanız bir süre sonra kendi kendine kapanır vb.
Şimdi baktım çok model var perfectcare. Sizinki hangisi acabaBen Philips perfectcare silence kullanıyorum. Gayet memnunum
Philips ama hangi model okadar çok model var kiPhilips
Tek gecerim
Azurunda çok çeşidi var hangisi acabaPhilips azur tabiiki
Farketmez. O seriden olsunAzurunda çok çeşidi var hangisi acaba
Çarşafı dört kat yapıp ütülediği zaman olur mu?Farketmez. O seriden olsun
Bir şey soracağım buhar kazanlı ütü tek parça ütülemek için ideal değil mi diyorsunuz ? Ben de düşünüyorum ama bazen tek bir eşarp için ütüyü çalıştırıyorum değmez mi yani ?Eğer elindeki ütü kısa ütü yapacağı zamanlarda onu idare ediyorsa kazanlı ütü alın derim.
süreyi epey kısaltıyor.
Tefal Den memnunum.
Ben aldığımda (4 yıl önce) son çıkan modeli silent care gc9545 idi. Ben de onu almıştım. Şimdi biraz eski kalmış bu model. Başka modeller çıkmış. Son model hangisiyse onu almanızı tavsiye ederim.Modelini yazar mısınız
Philips azur üstüne ütü tanımam. Ben 10yıldır kullanıyorum(üzerine daha iyi modelleri de çıktı) ben de gören herkes de ütüsünü bu modelle değiştirdi.
Ama bir fikir belirtmek isterim. Annenize doğum gününde ev eşyası almayın. Daha kişisel bir şey alın.
Ben tek eşarp için de çalıştırıyorum. Tefal easypressing buhar kazanlı ve çok memnunum. Yalnız sanırım ütüden elektrik parası çevremden fazla geliyor,neredeyse her gün 1-2 parça için çalıştırınca. 115 lira gelmişti en son,çevredeki herkese 40-50 gelirken. Toplu ütü yapmıyorum,ona ayıracak saatlerim ve sağlam sinirim yok,o gün giyecegimi ütüleyip çıkıyorum,eşim de öyle.Bir şey soracağım buhar kazanlı ütü tek parça ütülemek için ideal değil mi diyorsunuz ? Ben de düşünüyorum ama bazen tek bir eşarp için ütüyü çalıştırıyorum değmez mi yani ?