Ütü tavsiyesi

Çarşafı dört kat yapıp ütülediği zaman olur mu?

6 katı bile ütülüyor maaşallah :)

ama eşşek ölüsü gibi, erkek ütüsü mü diyorlardı bunlara ne, çok ağırlar.

bende de eski modellerinden var, memnunum ama ağırlığı nedeniyle yoruyor çok.

herkese iyi günler.
Annemin doğum günü geliyor ona kardeşimle ortak ütü alıcaz. Çorap hariç herşeyi ütüler ve şuanki ütüsü çok eskidi kardeşim evleniyor düğün masrafı derken ütü alamaz. Ona süpriz yapıcaz. Şöyle keteni güzel açan çarşafları dört kat yapıp ütüyü vurdum mu güzel açacak ütü tavsiyelerinizi bekliyorum
Phılıps ın 7 barlı buhar kazanlı ütüsü var ben çok memnunun ve çok hafif bir ütü. 2 sene önce 1000 tl ye aldım şimdi de 1300 civarı

bu konuyu ben açaçaktım yoksa ama günde iki konu açmak istemedim :) ben de phılıps azur gc 4410 var dört sene önce aldım artık düzgün ütülemiyor ama ilka başta aşırı memnundm hafifti ,kablosu uzun ,buharı çok . ama artık kireç tuttu düzgün çalışmıyor.eşim hr şeyi ütülü giyer lütfen tavsiye ben de takipçiyim konuyu.

bu arada kvdeme bir iki ay önce tefal kireç avcisı ütü aldım ama geç mi ısınıyor bana mı öyle geliyor? kullanan var mı? kafamda onlar var zira? yoksa toplu ütü yapıyorum genelde kazanlı mı almalyım?

Ben de Philips azur pronun bir modeli var ben memnun değilim kırışıklıkları iyi açmıyor buhar kazanlı hantal olur her zaman kullanamam yer kaplar diye düşünüp almıştım ama memnun kalmadım.

Evet kazanlı düşünüyoruz ama çok çeşit var hangisi iyidir bilemedik
Merhaba ,
Philipsin ütüleri güzel oluyor. Ben 6 yıldır çok ucuz bir modelini kullanmama rağmen sorun yaşamadım. Ben de bundan sonra kazanlı almak istiyorum. Tesadüfen bimin aktüelinde gördüm, Philips Kazanlı ütü bu cuma 300 liraydı sanırım, bir bakın bence.

Eklentiler

• Screenshot_20180807-223028_Chrome.jpg
    Screenshot_20180807-223028_Chrome.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 215
X