• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü sorununu uygun bir şekilde çözen varmı?

niptuckk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
2
0
36
İstanbul
Haftasonu geldi çattı yine. Ütü yapmam gerektiğini düşündükçe moralim bozuluyor. Kuru temizleme fiyatları zaten uçuk. Eve ütü için kadın tutuyorum. Onun yaptığı da bi şeye benzemiyor.
Uygun fiyata nasıl ütületebilirim eşyalarımı?

Biriktirince daha zor oluyo. 4 te minik var bi tane. Reklam falan ama yattı benim kafama. Pazara kadar vaktim var. Başka yöntem öneren olursa ona bakarım.

Ben ilk baslarda hep haftasonuna birakiyordum.
Simdi yeni aliskanlik yaptim kendime.
Kuruyan kiyafetlerimi hemen o gun utuluyorum mesela dizi bakarken.
Boylece hem birikmiyor hemde cok keyifli oluyor. Haftada 3 defa utu yapiyorum 20 dakika yada yarimsersaat kiyafetlere bagli.

Bende çamaşır yıkandıkça çıkanı hemen ütüleyip yerine kaldırıyorum biriktirmiyorum ve kolay oluyor."Ütü için kadın tutuyorum onun yaptığı birşeye benzemiyor" demişsiniz.Başka kadın tutun sizde:34:

:53::53::53::53: utuden nefret ediyorum ve beceremiyorumdaaa:52::52::52: cok sukur esim gomlek giyen birisi degil ve utusu yok tabi belki ayda bi gomleyi var oda iste ozel gunlerde giyer.. kizlarrrr camasir mak alirken utu yapanda var tabii gomlek ve kumas pantolanlar haric ama mesela normal kiyafetleri kiristirmiyo ozamanda utu gerekmiyo cok.

sırf ütü için kadın mı tuttun yani:27:
canım ne var çamaşırların yıkandıgında yerleştirmeden önce ütüle öyle koy.hem düzen-tertip olur hem birikmeyince çok vaktini almaz..

ben hic utu yapmam :) tembel miyim ne.
haftada 2 defa makine aciyorum, bir beyazlar bir de renkliler seklinde. yumusaticili likit deterjan koyunca zaten burusuk cikmiyorki, direkt silkeleyerek asiyorum bekletmeden, utuye gerek kalmiyor hic dumduz oluyorlar. zaten utuluk kiyafet giymiyoruz ne esim ne de ben. takmayin boyle seyleri kafaniza.

bn pek ütü gerektircek şeyler giymem,ama eşim hep kumaş pantolon,gömlek,kazak falan giyer dolayısıyla ütümüz olur.her hafta sonu yaparım.tv ye bi film koyarım,heyecanlı bi film,filmi izlerken inanın ütünün nasıl bittiğini hiç anlamıyorum,başka türlü çok sıkıcı oluyo yaa:18:

Bizde de ütü pek yapılmaz.Yazın gömlek falan giyince eşin ihtiyacı olunca ütülerim arada hepsini ütüler koyarım.

Perdelerimi yıkadıkça ütülüyorum.Kendi kıyafetlerimde pek ütüye ihtiyaç duymam spor giyiyorum çünkü evdeyim hep zaten...

kendi kıyafetlerimi nerede ise hiç ütülemem kumaş pantalon falansa bir kez ütüler bir sonraki yıkamaya kadar kullanırım.tabii hemen askıya falan asıp ütüsünü bozmumuya dikkat attiğimden, eşimse bir çorapları ütülemiyo. genelde ona yıkıyorum ütüyü. ben kolaylara bas bas at taktiği ile ütü yapanlardanım:52:

arkadaşlar kafa yormayın.reklam amaçlı bir konuydu.modlar bazı mesajları silmiş.:34:

Back
X