ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çeyizim için tefal aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama evde kullandığımız ütü braun senelerdir de kullanıyoruz gayet de memnunuz :)

bende rowenta DW 9040 Ütüyü kullanıyorum çok memnunum.

utu icin philipsten sasmayin. ne tefal ne baskasi.

annem tefalin son moda utusunu aldi. benim utumu kullaninca ici gitti.

benimki philips azur bilmem ne.

5 dakika yatik, 15 dakika dik olarak kullanilmazsa otomatik kapaniyor.

bir de kullanilmadigini haber vermek icin otuyor.

bende braun aldım.satan kız tefalden daha kaliteli dedi hemde aynı fiyattı kağıt gibi yapıyo süper.

bende braun aldım.satan kız tefalden daha kaliteli dedi hemde aynı fiyattı kağıt gibi yapıyo süper.

benim evde kullandığım braun gerçekten çok memnun kalırsın ama ben tefal aldım ceyizime bakalım şans belki güzeldir :)

benim de teyzem ve yeni evlenen bi arkadaşım tefalden memnun değil. ama philips' tek geçiyor kullananlar, kendi kendine ütülüyor, hiç yorulmuyoruz diyorlar. ben de philips alıciğimm hihoyyyt

philips azur dışı kahverengi olan çok memnunum bi tuşu var ona basınca katlı çarşaf falan ütüleniyo ütü almak isteyenler philips alsınlar ben aldım çok memnun kaldım

merhaba bayanlar. bende dün tefal ve filips e gittim. tefal 300 filips azur 320 tl. açıkçası hala karar vermiş değilim. anneme tefal almıştım açıkçası pek memnun olmadığını söyledi. yani çok fazla özelliği var tamam kabul ediyorum ama yinede ütülerken bir kaç defa üzerinden geçiyoruz o kadar da jilet gibi ütülemiyor yani. çok kararsızım kızlar :s

canim philips al. kesinlikle pisman olmayacaksin.
philips azur. benimki de gri beyaz.

kendiliginden otomatik kapaniyor bir de otuyoe kullanilamdigini ama fiste unutuldugunu haber vermek icin. cok isime yariyor. bir keresinde utumu sabahtan aksama kadar acik unutmustum. sonra hemen gittim bunu aldim allah tan ev yanmadi.

kızlar bende bugün phılıps in 4410 serisini aldım. inşallah memnun kalırım.rengi mavi beyaz

Philips Azur Precise 4310 kullanıyoruz çok menunum çehizim içinde Philips GC 4720 Azur Ütü aldım

DE LONGHI markayı duyan var mı kızlar? DE LONGHI BUHAR KAZANLI ÜTÜ italyan markaymış,

2200 W

1 Litre buhar kazanı kapasitesi ile 2 saat aralıksız ütüleme

De'Longhi patentli, paslanmaz çelik buhar kazanı dizaynı sayesinde musluk suyu kullanma imkanı.

Buhar üretimi : 70 g/dk.

Profesyonel sonuçlar için 3,5-bar buhar basıncı

Güvenlik kilidi

"Buhar hazır" ve "güç açık" ışığı

Güvenli termostat

Paslanmaz çelik tek parça tasarım sayesinde kolay ütüleme

Dönebilen buhar kontrol ayar düğmesi

Sürekli buhar çıkışı

Dikey ütüleme

Ayarlanabilir termostat

ve ek olarak çeşme suyu kullanılabiliyormuş. araştırma yapıyorum şimdilik, kullanan varsa yorumunu yazarsa çok sevinirm

benim ütüm De longi. 3,5 yıldır kullanıyorum. Kazanlı almak istiyorsan fiyatı uygun olarak güzel bir ütü ama arkadaşım philips kazanlı ütü kullanıyor (ben aldığım zamanlar benim aldığımın 3 katı fiyatıydı), çarşafları katlayıp tek yüzünden ütülesem yetiyor diyordu, benim ütüm bu kadar kuvvetli değil açıkçası.

delonghi bende var. 4 bar gücünde. gayet memnunum. şimdiye kadar klasik el ütüleriyle resamen eziyet çekiyormuşuz

bende de phillips in lila renklisi var, kullanmadim henüz ama yengem de aynisinin sarisini kullaniyor, cok memnun, ütünün alti cok kaygan süper yakmiyo..Tavsiye ederim..

ütü markasında phılıpsin üstüne tanımam harika ütülüyor.hiç yorulmuyorsunuz. ablamda çok memnun. ayrıca kendi kendine kapatma özelliği var birkereside eşim ütüyü bir hafta açık unutmuştu. normal bir ütü olsaydı yangın çıkmıştı.bunun dışındada birkaç kez eşimin ütüyü açık bıraktığı oldu. ben çok memnunum

bende tefalin buhar kazanlı ütüsü Gv9360 protect Pro Express Anti-Calc'ı almıştım. Çeyizimde olduğundan deneme amaçlı bir kere kullandım mükemmel ütülüyor
•2200W
•Türkiyede ilk yıkanabilir kireç toplayıcısı, kireç sorunu ortadan kaldırır
•Her türlü kumaşta son derece hızlı ve etkili ütüleme performansı sağlayan 5 bar şiddetinde yüksek basınçlı buhar çıkışı
•Her kumaş türüne göre ayarlanabilir 120g/dk'lık süper yoğun sürekli buhar çıkışı
•İnatçı kırışıklıklar ve zor kumaşlar için 200g/dk'lık ultra güçlü buhar çıkışı 200 g/dk'lık süper yoğun turbo buharı ve dikey ütüleme özelliği ile perdelerinizi ve askıdaki giysilerinizi yerlerinden oynatmadan rahatlıkla ütüleme imkanı
•İstenilen anda su ilave edilebilme özelliği sayesinde kesintisiz ütüleme imkanı
•Otomatik kordon sarma
•Benzersiz ütü kilitleme sistemiaha kolay ve güvenli bir şekilde taşıma ve saklama imkanı sağlar
•Yanmaya karşı özel koruma kalkanı ve koruma kalkanının kapanmasıyla ütünün otomatik olarak durma özelliği
•Otomatik kilitleme ve kordon sarma
•Ütü sıcakken bile anında saklama kolaylığı
•1.8L Su tankı kapasitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…