Ütopyada skandal

mikrofonunu mu düzeltiyomuş, mikrofonu neresindeymiş ki

ay elin bbg sinde millet sevişiyor, burda biri kaşınmış çok mu

şaka bi yanada kim izliyo bunları ya, zaplarken bakıyorumda bi anlam verebildiğim yok

mikrofonunu mu düzeltiyomuş, mikrofonu neresindeymiş ki

ay elin bbg sinde millet sevişiyor, burda biri kaşınmış çok mu

şaka bi yanada kim izliyo bunları ya, zaplarken bakıyorumda bi anlam verebildiğim yok
biride pijamasının işpini demiş.
yalnız olay 1 ay önce olmuş.

ahahah twitterda yorumları okurken koptum , bi kadın diyo ki teknik olarak semihin cinsel uvzu öyle duramaz iftira , altaki de abla işin teknik tarafını çözmüş :))) yazmış kaç zaman önce konuştuk bu rezilliği haber kanalları yeni mi uyanmış

ya inanın okuduğumda çok güldüm ne gerek var böyle şeylere.
Acun onu ütopya'dan diskalifiye ederse ütopya ne kdr izlenir o da meçhul.

Iyide çoçuk görüntülere bakilirsa mastürbasyon yapmamis ki. En fazla o bölgeyi kasimis. Ve anladigim kadari ile bu televizyondan yayinlanmamis. Web sitesinden sadece yayinlanmis.

Bilemedim, ben o programi hiç seyretmedigim için pek umrumda degil. Hatta programin var olusundan bile haberdar degildim. Bedava reklam oldu valla program için. Acun biraz daha zenginlisti (eh tabiki Rtük bu zenginligini elinden almazsa )

Ve o kiz ve oglana birsey olmaz. Bir ara böyle konusulur sonra herkes unutur. Sanki herkes biri bizi gözetliyor evindeki herkesi daha hatirliyor yada düsünüyor. Cokta tin yani onlar içinde.

mast yaptıgı ne malum
tv de ne rezıllıkler oluyor bu hıc bısey
bu kadar takılmamalı
o adam mast yapsa da ızlenecek yapmasa da

Bence kaşımış yaa masti yapsa öyle olmaz bence Elliyo mu, Kaşıyo mu, Seviyo mu.. napiyosa artık geri zeka

Nolursa olsun bilmemkac tane kameranin oldugu biyerde yarisiyosun. Ama kasima ama masturbasyon... o elini seyine atmicaksin arkadasim.

Semih denen sahsin sevilmesinin nedeni de tipik Turk kekosunun zeka duzeyini ve yasam tarzini yasatan vasifsiz bombos bi insan olmasi...

Tipik turk erkegi iste eli seyinde ...

.............

bana hiç mast. yapıyor gibi gelmedi ya
mikrofon açıklaması doğru gibi , hani mikrofonun bir parçası vardır kutu gibi üzerine yatamayacağına göre onu koymuştur o bölgeye onunla oynuyordur yada düzeltiyordur

bende ızledım sımdı goruntulerı bana masturbasyon yapıyo gıbı geldı :)

belki kaşıyordur.. yada oynuyordur..ama sürekli bu kızla iç içede sıkıcı oldu haaa..kamera çektiğini bilmiyor mu..

Valla ne yapıyor ne ediyor bilmem ama zaten bana bu 24 saat yaşamın izlendiği yarışmalar hiç hoş gelmiyor. Utanmasalar tuvalete de kamera koyacaklar sonra aaaa adam mıçmış

Hoş değil Semihcik o yarışmaya katılmayı göze aldıysan elin nerede bileceksin

Bu arada Acunun değil de başka birinin programı olsa bu yer yerinden oynamıştı, sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver zeki adam Acun,işini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…