- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
-
- Konu Sahibi ince bilek
link olmadann konu açılmıyor.
TV8'de yayınlanan Ütopya 'dan ekrana taşan Semih Öztürk 'ün mastürbasyon yaparken kameralara yansıyan video görüntüsü ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada Acun Ilıcalı 'nın kanalına tepki yağarken olay tam anlamıyla 'rezalet' olarak nitelendi.
TV8 kanalında yayınlanan ‘ Ütopya ’ 24 saat internet üzerinden de izlenebiliyor. İşte o anlardan birinde Ütopya 'dan kameralara inanılmaz bir görüntü yansıdı. Sevgilisi Kurretülayn 'ın kucağına uzanan Semih Öztürk skandal yaratan bir 'edepsizliğe' imza attı.
Semih Öztürk sevgilisinin kucağında uzanmışken üzerine çektiği örtünün altında mastürbasyon yaptığı bir anlığına ekrana yansıdı. Youtube’a düşen bu görüntüleri izleyenler gözlerine inanamazken, videonun altına içeriğinde sert ifadelerin yer aldığı çok sayıda yorum yapıldı.
anlamadım link mi vermem gerekiyordu. Konu açarken hatamı yapmışımlink olmadann konu açılmıyor.
evet. hangi haberse koymak zorunluluğu var. link vermezseniz konu kapanıranlamadım link mi vermem gerekiyordu
eklemişsiniz. tamamdır.linki konuya ekleyebilirsiniz şimdi.
iğrenc yaa.. kızda gülüyor
çıkışta bu kızın sonu feci olacak demedi demeyin:S
ay resmen iğrendim..
kesinlikle aileleri saldı cayıra mevlam kayıra..kamera dört bir yanda bu kadar mı azdınız yuh
bu kızın ailisi ne diyecek bide gülüyor
akıl yoksunları bunlar canım ya
gitsin duş alırken napıyorsa yapsın birde kızın yanında yapması ne kadar ayıp ya..tamam mastürbasyon doğal da kamera önünde bari dikkat yahu
tamam mastürbasyon doğal da kamera önünde bari dikkat yahu