Ütopyada skandal

bence o kız yarışma sonu bırakacak semihi kız az değil yani:KK53:

O kısmı bilemiyorum çok sıkı takip ettiğim bir program değil. Ama bu goruntulerden sonra kıza üzüldüm. Çünkü bizim toplumda erkegin elinin kiri derler kizi da vurun kahpeeye modunda linç ederler.

Semih iğrenç bir adam zaten, kiz birakirsa doğruyu yapmış olur zannımca

Kurrede deliren yaşlı bekar tipi var. Şapkalar falan saçı halil sezai :KK70:

Semihten de ölümüne iğreniyodum sesi tipi bakışları. değiştirin şu kanalı diye az gıcık olmazdım. Haklıymışım.

Ben bu görüntünün yayınlanmasını da yanlış buluyorum. Hadi semih böyle bir terbiyesizligi yapmış. Acun bari sen yayınlama bu kadar mı muhtacsin reytinge.

Bu durumdan en büyük zararı kız görecek maalesef yazıyorum buraya.
Görüntüyü acun yayınlamıyor. Canlı yayın esnasında ortaya çıkmış. 24 saat izlenebiliyor internetten de.
Ben bu kadar rahat olabileceklerini sanmıyorum ya yanlış anlaşılıyor gibime geldi.
Sonuçta birçok şey göründüğü gibi olmayabiliyor hayatta...

T.C. ☪ sash®‏@slckshngz
@internethaber Rejinin uyarısı üzerine Mikrofonunun pilini düzelten birine bu yakıştırma!bedelini ödeyeceksiniz.

1. ... ...... ‏@Miyendisit 29 dk.29 dakika önce
    @slckshngz @internethaber Pardon mikrofonu neresine takıyor bu adam?

2. müzyyn dundar ‏@mzydndr 12 dk.12 dakika önce
    @slckshngz @UtopyaSemihFan tabi ya kız pili görünce kıkırdıyor diğeri de pilini seviyor suçmu.güldüren pil:)

semihçilerin savunması:)))))))))))))))))

ay bu kısma koptum :KK70:

T.C. ☪ sash®‏@slckshngz
@internethaber Rejinin uyarısı üzerine Mikrofonunun pilini düzelten birine bu yakıştırma!bedelini ödeyeceksiniz.

1. ... ...... ‏@Miyendisit 29 dk.29 dakika önce
    @slckshngz @internethaber Pardon mikrofonu neresine takıyor bu adam?

2. müzyyn dundar ‏@mzydndr 12 dk.12 dakika önce
    @slckshngz @UtopyaSemihFan tabi ya kız pili görünce kıkırdıyor diğeri de pilini seviyor suçmu.güldüren pil:)

semihçilerin savunması:)))))))))))))))))

Bu ne saçma bir savunma yaa :KK70:

Görüntüyü acun yayınlamıyor. Canlı yayın esnasında ortaya çıkmış. 24 saat izlenebiliyor internetten de.
Ben bu kadar rahat olabileceklerini sanmıyorum ya yanlış anlaşılıyor gibime geldi.
Sonuçta birçok şey göründüğü gibi olmayabiliyor hayatta...

Olabilir. İnternetten yayinlandigini bilmiyordum.

Lan semihh lan semihh tutamadin mi kendini.Bende izlerken hep diyodum o kadar yakinlasiyolar kii elinden bi kaza cikicak diye.

X