- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- Konu Sahibi ince bilek
acaba kaşınmış olabilirmi. pozitif bakmaya çalışıyorum
okypete canım ya kaşınmış olsa bile usulüne göre kaşısın
uzanmış boylu boyunca töbe tarabbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba kaşınmış olabilirmi. pozitif bakmaya çalışıyorum
Ben bu görüntünün yayınlanmasını da yanlış buluyorum. Hadi semih böyle bir terbiyesizligi yapmış. Acun bari sen yayınlama bu kadar mı muhtacsin reytinge.
Bu durumdan en büyük zararı kız görecek maalesef yazıyorum buraya.
oky bende ilk acaba karnınımı kaşıyor diye düşündümacaba kaşınmış olabilirmi. pozitif bakmaya çalışıyorum
kızın gülüşü kanser eder tavşan kılıklı tip tamiğrenc yaa.. kızda gülüyor
çıkışta bu kızın sonu feci olacak demedi demeyin:S
ay resmen iğrendim..
konduramıyor ya insan. yok artık yani. pessoky bende ilk acaba karnınımı kaşıyor diye düşündüm
konduramıyor ya insan. yok artık yani. pess
bence o kız yarışma sonu bırakacak semihi kız az değil yani
Görüntüyü acun yayınlamıyor. Canlı yayın esnasında ortaya çıkmış. 24 saat izlenebiliyor internetten de.Ben bu görüntünün yayınlanmasını da yanlış buluyorum. Hadi semih böyle bir terbiyesizligi yapmış. Acun bari sen yayınlama bu kadar mı muhtacsin reytinge.
Bu durumdan en büyük zararı kız görecek maalesef yazıyorum buraya.
T.C. ☪ sash®@slckshngz
@internethaber Rejinin uyarısı üzerine Mikrofonunun pilini düzelten birine bu yakıştırma!bedelini ödeyeceksiniz.
... ...... @Miyendisit 29 dk.29 dakika önce
@slckshngz @internethaber Pardon mikrofonu neresine takıyor bu adam?
müzyyn dundar @mzydndr 12 dk.12 dakika önce
@slckshngz @UtopyaSemihFan tabi ya kız pili görünce kıkırdıyor diğeri de pilini seviyor suçmu.güldüren pil:)
semihçilerin savunması:)))))))))))))))))
T.C. ☪ sash®@slckshngz
@internethaber Rejinin uyarısı üzerine Mikrofonunun pilini düzelten birine bu yakıştırma!bedelini ödeyeceksiniz.
... ...... @Miyendisit 29 dk.29 dakika önce
@slckshngz @internethaber Pardon mikrofonu neresine takıyor bu adam?
müzyyn dundar @mzydndr 12 dk.12 dakika önce
@slckshngz @UtopyaSemihFan tabi ya kız pili görünce kıkırdıyor diğeri de pilini seviyor suçmu.güldüren pil:)
semihçilerin savunması:)))))))))))))))))
işte. semihçilerin çırpınışı..Bu ne saçma bir savunma yaa
Görüntüyü acun yayınlamıyor. Canlı yayın esnasında ortaya çıkmış. 24 saat izlenebiliyor internetten de.
Ben bu kadar rahat olabileceklerini sanmıyorum ya yanlış anlaşılıyor gibime geldi.
Sonuçta birçok şey göründüğü gibi olmayabiliyor hayatta...
işte. semihçilerin çırpınışı..
bir nihat doğan olayı gibi. onu almadıysa bunuda elemelibence diskalifiye olmalı yarışmanın reting açısından tepki alır hemde çok alır acun