- Konu Sahibi sema sinem
Arkadaslar siz hangi dr gidiceksiniz acaba .ve histeroskopi ve Laparoskopi ucreti nedir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm rahim anomolisi derken .yani rahimde ne gibi sorun var.Arkadaşlar merhaba. Bende de rahim anomlasi var. Ben 18 martta hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım. Zeynep kamil de olucam inşallah.Allah yardımcımız olsun.
Çift rahim ve çift vajen dediler meğerse rahmi boydan boya bölen perde varmış.Cnm rahim anomolisi derken .yani rahimde ne gibi sorun var.
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunMerhaba arkadaslar daha once yazmistim.8 yillik evli ve hicc hamile kalmadim.mayis ayindaki adetimi bekliyordum histeroskopi ve ardindan tup bebek dedi dr.ama ben bu ay hamile oldugumu ogrendim.hala saskinim..
Çok sevindim hayırlı olsun Allah banada nasip eder inşallahMerhaba arkadaslar daha once yazmistim.8 yillik evli ve hicc hamile kalmadim.mayis ayindaki adetimi bekliyordum histeroskopi ve ardindan tup bebek dedi dr.ama ben bu ay hamile oldugumu ogrendim.hala saskinim..
Saol cnm..rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins...valla ben daha sevinemedim cnm.kese goruncekmi dusun..gorundu sukur..ama suan peceteye sildikce kan geliyor..igne hap yatoyorum hep..korkuyorum.bisey olacak die..rabbim ins saglicakla kucagimiza almayi nasip eder ins.Çok sevindim hayırlı olsun Allah banada nasip eder inşallah
Merhaba arkadaslar daha once yazmistim.8 yillik evli ve hicc hamile kalmadim.mayis ayindaki adetimi bekliyordum histeroskopi ve ardindan tup bebek dedi dr.ama ben bu ay hamile oldugumu ogrendim.hala saskinim..