Uterus bicornis anomalisi

Arkadasim bende dun uterus bicornis unicollis oldugunu ogrendim ne gibi bi tedavi olcak bilmiyorum.8 yillik evliyim ve hic hamile kalmadim

Bende uzun zamandır hamile kalamadim çok çaresizmiş gibi hissediyorum arkadaşım umarım düşündüğüm gibi degildir

Bende ayniyim cnm ya .bir dr hsg filmlerimi gostetdim bu durumda olanlara histeroskopiyle duzeltme yapilir dedi.ama bilmiyorumm

Ben dr a gittim arkadaşım hamilelik olabilir dedi ama olmayabilirde gerçi doktora pek guvenemedim annemin doktoruna telefonda durumu izah ettim ve onun artık sorun olmadığını ve bir kaç tetkik daha yatirmam gerektiğini söyledi kismetse 1 nisanda kendisiyle görüsücez umarım güzel şeyler duyarım

Ins yazarim tabi..ben cok dr arastirdim ve dr mustafa acet ten randevu aldim .bu durumda olan cok var ama dusukle sonuclanmis.ama bende hic gebelik olmadi bu beni tedirgin ediyor.rabbim bizim ve herkezin yardimcisi olsun ins

Arkadaşlar merhaba. Bende de rahim anomlasi var. Ben 18 martta hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım. Zeynep kamil de olucam inşallah.Allah yardımcımız olsun.

Bebdede uterus bicornis unicollis varmis..nolcak nasil tedavi olcak hic bilmiyorum.hic hamile kalmadim ben

Ins yazarim tabi..ben cok dr arastirdim ve dr mustafa acet ten randevu aldim .bu durumda olan cok var ama dusukle sonuclanmis.ama bende hic gebelik olmadi bu beni tedirgin ediyor.rabbim bizim ve herkezin yardimcisi olsun ins
Amin inşallah rabbim sesimizi diysun inşallah

Ben 32 yasindayim 8 yıllık evliyim ve hic hamilelik olmadi..tupler acik.esimde sorun yok ee tek uterus bicornis unicollis kaliyoor sebep

Ben 32 yasindayim 8 yıllık evliyim ve hic hamilelik olmadi..tupler acik.esimde sorun yok ee tek uterus bicornis unicollis kaliyoor sebep

Arkadaşım Allah yardım etsin. Rabbim kucağını bos birakmasin. İnşallah tez vakitte hamilelik haberini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…