- 9 Mart 2016
- 27
- 8
- 86
- Konu Sahibi sema sinem
-
Sonucunu paylasırsan sevinirimEn garanti sonuc 8 nisanda dr randevum var ozaman ogrenicem.o tarihe gelmek bilmiyor
Amin inşallah rabbim sesimizi diysun inşallahIns yazarim tabi..ben cok dr arastirdim ve dr mustafa acet ten randevu aldim .bu durumda olan cok var ama dusukle sonuclanmis.ama bende hic gebelik olmadi bu beni tedirgin ediyor.rabbim bizim ve herkezin yardimcisi olsun ins
Sonucu paylasırsan sevinirim canım 1 nisan gelmek bilmiyor çünküArkadaşlar merhaba. Bende de rahim anomlasi var. Ben 18 martta hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım. Zeynep kamil de olucam inşallah.Allah yardımcımız olsun.
34 yaşım ilk 4 yıllık bir süreden sonra şimdi yani 2 aydır korunmuyorum umarım bu anomali sebep değildirSenin yas kac.ve kac yildir olmuyor
Sonucu paylasırsan sevinirim canım 1 nisan gelmek bilmiyor çünkü
Ben 32 yasindayim 8 yıllık evliyim ve hic hamilelik olmadi..tupler acik.esimde sorun yok ee tek uterus bicornis unicollis kaliyoor sebep
Amiiiinnnnn inşallah inşallahArkadaşım Allah yardım etsin. Rabbim kucağını bos birakmasin. İnşallah tez vakitte hamilelik haberini alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?