Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunu değiştir canım benimde bir sene bulamadılar iyi bir doktor sorunu buldu rahim girişinde çeltik var dedi senin gibi tüp bebek bile tutmaz bu şekilde alalım doğal yoldan altı ay içinde olur inşallah dedi olalı 15 gün oldu adet oldum kontrole gidicemHayır ben sordum ameliyat gerekmez mi dedim hayır dedi, siz nezaman ameliyat oldunuz nerde oldunuz nasıl geçti acaba
Ya canım banada rahim girişinde çeltik var dedi tutmaz girişte olduğu için dedi tüp Bebek yapsam o bile tutmaz bu şekilde dedi apar topar ameliyat oldum ama daha görüşemedim kontrole gidemedim sence buda perde falan mıdırMerhaba canım iyi bi doktora gorun bnce
Benimde kalp seklinde rahim
Senin bide hafif demisler
Rahim filminde perdede ciktimi centik olan perdedir muhtemelen.Perde dusuge sebep oluyor .bide hamile kalmak zorlasiyor.Hafif bile olsa ucunda perde varsa risk vardır bn iki kez ameliyat oldum.Ama ameliyat olunca gebelige engel degil kızım var beş yasinda
Doktorunu degistir bnce iyice arastir.Arastirma hastanesine gidebilirsin infertilite bolumu ilgilenmisti benle
Perde ameliyatidir canımYa canım banada rahim girişinde çeltik var dedi tutmaz girişte olduğu için dedi tüp Bebek yapsam o bile tutmaz bu şekilde dedi apar topar ameliyat oldum ama daha görüşemedim kontrole gidemedim sence buda perde falan mıdır
Kontrole gittiginde doktora sor bunun başka adı varmi diyeYa canım banada rahim girişinde çeltik var dedi tutmaz girişte olduğu için dedi tüp Bebek yapsam o bile tutmaz bu şekilde dedi apar topar ameliyat oldum ama daha görüşemedim kontrole gidemedim sence buda perde falan mıdır
Canım ben bir buçuk snee olucak hamile hiç kalamadım pkos yok eşimin testleri benim testlerin gayet normal hsg çekildim onda görünmedi en son tüp bebek doktoeuna gittim o gördü sorunu rahim girişinde çeltik dedi o ara soramadım tam nedir nasıl birseydir bana altı ay içerisinde kalırsın dedi ama Allah bilir artık bilmiyorumKontrole gittiginde doktora sor bunun başka adı varmi diye
Genelde septum da diyolar
Canım ben bir buçuk snee olucak hamile hiç kalamadım pkos yok eşimin testleri benim testlerin gayet normal hsg çekildim onda görünmedi en son tüp bebek doktoeuna gittim o gördü sorunu rahim girişinde çeltik dedi o ara soramadım tam nedir nasıl birseydir bana altı ay içerisinde kalırsın dedi ama Allah bilir artık bilmiyorum
Canım netten buldum sana oku bakCanım ben bir buçuk snee olucak hamile hiç kalamadım pkos yok eşimin testleri benim testlerin gayet normal hsg çekildim onda görünmedi en son tüp bebek doktoeuna gittim o gördü sorunu rahim girişinde çeltik dedi o ara soramadım tam nedir nasıl birseydir bana altı ay içerisinde kalırsın dedi ama Allah bilir artık bilmiyorum
Kuzum apar topar ameliyat oldum soramadım kontrole de bir hafta sonra gidicemCanım netten buldum sana oku bak
Ya senin vajinal septum var vajinanin içinde
Yada rahmin içinde
Ikìsinede perde diyolar
Doktor ayrintili aciklamamis sana anlasilan
Bn hep arastiriyorum başıma geldigi icin
Insallah canımSaol canım benim şuan daha iyi anladım Allah razı olsun inşallah olur artık
Benim daha hiç düşük falan da olmadı canım anlamıyorum ki ya doktor tutnmuyordur zaten dediAllahin izniyle hamile kalirsin
Bn ameliyattan sonra ikinci denemede hamile kaldim
Hic hamile kalamamissindir canm yada doktorun dediği gibi tutunmadan adet olursunBenim daha hiç düşük falan da olmadı canım anlamıyorum ki ya doktor tutnmuyordur zaten dedi
Yok canım sordum ameliyatın iyi geçti kendini iyi hissettiginde ilişki serbest dedi ama bu ay zaten yumurtalama geçmişti adet oldumHic hamile kalamamissindir canm yada doktorun dediği gibi tutunmadan adet olursun
Hem hamile kalmayi engelliyo
Hamile kalsanda düşük ihtimal buda dusuge sebep oluyo
Insallah bu sefer tutunacak merak etme
Doktor iki ay kadar rahmin toparlansin diye bekle der sana
Yok canım sordum ameliyatın iyi geçti kendini iyi hissettiginde ilişki serbest dedi ama bu ay zaten yumurtalama geçmişti adet oldum
Benimde siziki gibiydi 1 cm doktor sana bırakıyorum ameliyat olda demem olmada demem dedi maalesef 11 haftalık bir düşüğüm var onun sebep olabileceği söyledindi bende ameliyat oldum işinin ehli bir doktor bulup görüşmenizi öneririmYardımın için çok teşekkür ederim canım saol baya Bi araştırmam gerekecek desene sen naptin ameliyat flan oldun mu son durumun ne